Mastvlag hoogformaat

Vanaf € 30,40 € 36,78 incl.btw

Met bedrukte mastvlaggen hoogformaat zorg je voor extra zichtbaarheid van je bedrijf en een professionele uitstraling! Bij DVC bedrukken wij mastvlaggen in alle vormen, maten en uitvoeringen. Ben je op zoek naar een hoogformaat mastvlag in een kleine oplage, die snel in huis is? Ontwerp en bestel jouw mastvlag hoogformaat digitaal eenvoudig online via de webshop van DVC.

Lees meer
Zelf ontwerpen of een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via een desktop computer, laptop of nieuwer model tablet (landscape modus).

Mastvlag hoogformaat bestellen

Met een mastvlag hoogformaat profiteer jij van een extra groot doekoppervlak aan jouw vlaggenmast. DVC produceert mastvlaggen in eigen productie in Dokkum. Zo ben je gegarandeerd van 100% Nederlands product en zijn jouw vlaggen snel in huis. Wil je mastvlaggen in een hogere oplage bestellen of ben je op zoek naar een zeer heldere PMS-bedrukking? Vraag dan een offerte aan voor zeefdruk mastvlaggen

Mastvlag hoogformaat met jouw ontwerp of (bedrijfs)logo

Jouw logo of ontwerp extra goed zichtbaar met een mastvlag hoogformaat van DVC. Maak het ontwerp van de vlag zelf of besteed het uit aan onze specialisten. Altijd een aanlevermethode die bij jou past! Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor haarscherpe prints en de mooiste kleuren. Naast hoogformaat mastvlaggen, levert DVC ook rechtformaat vlaggen voor in de mast. Heb je een vlaggenmast met banierhouder? Kies dan voor baniervlaggen, waarmee de vlag altijd strak in de mast hangt.

Doeksoort
Keuze uit 3 verschillende doeksoorten: Poly-Glans, LongLife en Petflag-Glans
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een mastvlag hoogformaat bestellen bij DVC?

  • Een 100% NL product door onze eigen productie in Dokkum.
  • DVC zorgt voor een haarscherpe bedrukking, met de beste kleurenprint.
  • Upload eenvoudig je eigen ontwerp of besteed het uit aan onze specialisten.

Bestel jouw mastvlag hoogformaat eenvoudig online via de webshop van DVC. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact op met ons webteam via +31 (0)519 228 228, de live chat of het contactformulier.