Mastvlag hoogformaat

Vanaf € 31,54 € 38,16 incl.btw

Met bedrukte mastvlaggen hoogformaat zorg je voor extra zichtbaarheid van je bedrijf en een professionele uitstraling! Bij DVC bedrukken wij mastvlaggen in alle vormen, maten en uitvoeringen. Ontwerp en bestel jouw mastvlag hoogformaat direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via de desktop website. Samenstellen en bestellen

Mastvlag hoogformaat bestellen

Trek de aandacht van bezoekers en voorbijgangers met een mastvlag hoogformaat met je eigen ontwerp. Bij DVC vind je mastvlaggen van de beste kwaliteit, ontwikkeld om dag en nacht buiten te hangen. In weer en wind een mooie presentatie! Kies voor een doeksoort en afwerking die bij jouw (bedrijfs)locatie past. Gaat de voorkeur uit naar een vlag gemaakt van gerecycled materiaal? Dan printen wij het ontwerp van je vlag op onze ECO variant, gemaakt van petflessen. De meest duurzame variant die er op de markt verkrijgbaar is!

Mastvlag hoogformaat met eigen ontwerp of bedrijfslogo

Jouw logo of ontwerp extra goed zichtbaar met een mastvlag hoogformaat van DVC. Maak het ontwerp van de vlag zelf of besteed het uit aan onze specialisten. Altijd een aanlevermethode die bij jou past! Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor haarscherpe prints en de mooiste kleuren. Naast hoogformaat mastvlaggen, levert DVC ook rechtformaat vlaggen voor in de mast. Heb je een vlaggenmast met banierhouder? Kies dan voor baniervlaggen, waarmee de vlag altijd strak in de mast hangt.

Doeksoort
Keuze uit 3 verschillende doeksoorten: Poly-Glans, LongLife en Petflag-Glans
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een mastvlag hoogformaat bestellen bij DVC?

  • Een 100% NL product door onze eigen productie in Dokkum.
  • DVC zorgt voor een haarscherpe bedrukking, met de beste kleurenprint.
  • Upload eenvoudig je eigen ontwerp of besteed het uit aan onze specialisten.

Bestel jouw mastvlag hoogformaat eenvoudig online via de webshop van DVC. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact op met ons webteam via +31 (0)519 228 228, de live chat of het contactformulier.