Vlaggenmast aluminium met kikker en koord

Vanaf € 185,00 € 223,85 incl.btw

Ben je op zoek naar een zeer sterke en duurzame vlaggenmast? De aluminium vlaggenmast met kikker en koord is verkrijgbaar als moderne uitvoering in het wit of aluminium kleur. Geschikt voor het hijsen van rechtformaat- of hoogformaat vlaggen. Bestel jouw aluminium vlaggenmast met kikker en koord inclusief garantie direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Bestel je een vlaggenmast met plaatsing? De leverdatum is een indicatie, wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Vlaggenmast aluminium met kikker en koord bestellen

Ben je op zoek naar een duurzame en onderhoudsvrije vlaggenmast voor jouw huis, tuin of bedrijf? Ontdek de aluminium vlaggenmast met kikker en koord bij DVC. De meest duurzame vlaggenmasten die er verkrijgbaar zijn! Standaard uitgevoerd als conische mast, oftewel taps toelopend. Ook verkrijgbaar in een cilindrische variant, waarbij de masttop- en voetdiameter gelijk zijn.

Aluminium vlaggenmast voor thuis of je bedrijf

Met de vlaggenmasten met kikker en koord wapperen mastvlaggen en wimpels sierlijk in de wind. Het geeft jouw huis, tuin of bedrijf extra sfeer en allure. De vlaggenmasten zijn te combineren met hoogformaat vlaggen of rechtformaat vlaggen met eigen ontwerp. In combinatie met een landenvlag, provincievlag, gemeentevlag of wimpel zorg je voor een prachtig geheel!

Plaatsen van de vlaggenmasten

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. DVC heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van DVC. Wil je de vlaggenmast zelf plaatsen? Je ontvangt bij de levering van jouw vlaggenmast een duidelijke handleiding met de plaatsingsprocedure.

Materiaal van de vlaggenmast

Aluminium masten zijn de meest duurzame en zeer sterke vlaggenmasten. Bij deze masten is geen verticale naad zichtbaar. Je ontvangt een duurzaam product met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk hier onze garantievoorwaarden.

Materiaal
Aluminium
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Garantie
25 jaar op conisch en 5 jaar op cilindrisch mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Europese norm
EN40, Europese Norm voor Straatmeubilair
Standaard levertijd
8 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een aluminium vlaggenmast met kikker en koord bestellen bij DVC?

  • De aluminium vlaggenmast is een duurzaam en zeer sterk product, met de langste levensduur.
  • Alle vlaggenmasten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenmast snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenmasten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Koop de aluminium mast met kikker, koord en clips eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.