Vlaggenmast polyester met antidiefstal voorziening

Vanaf € 335,00 € 405,35 incl.btw

Op zoek naar een vlaggenmast antidiefstal voor in de tuin of bij je bedrijf? Kies voor de onderhoudsvrije polyester vlaggenmast met antidiefstal voorziening van DVC. Geschikt voor rechtformaat- of hoogformaat vlaggen, met het hijskoord veilig achter een slot in de mast. Bestel de antidiefstal vlaggenmast van polyester direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Bestel je een vlaggenmast met plaatsing? De leverdatum is een indicatie, wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Vlaggenmast met antidiefstal voorziening bestellen

Ben je op zoek naar een duurzame en onderhoudsvrije vlaggenmast voor uw huis, tuin of bedrijf? Voor rechtformaat en hoogformaat vlaggen zonder zoom? Bestel dan deze vlaggenmast met antidiefstal voorziening online via de webshop van de DVC, geleverd met contragewicht. Altijd de beste vlaggenmasten, zeer gebruiksvriendelijk en de langste levensduur.

Antidiefstal vlaggenmast van polyester

Met de vlaggenmasten met antidiefstal voorziening wapperen mastvlaggen en wimpels sierlijk in de wind. Het geeft je huis, tuin of bedrijf extra sfeer en allure. De antidiefstal vlaggenmasten zijn te combineren met hoogformaat vlaggen zonder zoom of rechtformaat vlaggen met eigen ontwerp voor bedrijfspanden. Ook een landenvlag, provincievlag, gemeentevlag of wimpel zorgt voor een mooie uitstraling.

Plaatsen van de vlaggenmast

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. DVC heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van de DVC. Wil je de vlaggenmast zelf plaatsen? Je krijgt bij de masten een heldere handleiding met de plaatsingsprocedure. Ook zijn onze plaatsingshandleidingen online beschikbaar: Montagehandleiding mast en kantelanker + montage van de antidiefstal mast.

Materiaal van de vlaggenmast met antidiefstal

Polyester masten zijn licht in gewicht en daardoor eenvoudig te kantelen. De prijs/kwaliteit verhouding van dit gebruiksvriendelijke product is dan ook uitstekend. Inclusief 10 jaar garantie tegen breuk op het mastprofiel. Het hijskoord van het antidiefstal systeem zit veilig achter een slot in de mast. De zwengel en sleutel bewaar je ergens anders, om het ontvreemden van de vlag niet mogelijk te maken. Een luxe systeem en ideaal voor het hijsen van de vlag.

Materiaal
Polyester vlaggenmast, met aluminium roterende draaitop
Kleur(en)
Alle lengtes in de kleur wit, 6, 7 en 8 meter ook verkrijgbaar in zwart
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Garantie
10 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Geleverd inclusief
Slinger voor liersysteem
Roterende top
Antidiefstalgewicht (staaf)
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden
Standaard levertijd
5 werkdagen
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Selwyn

Waarom een vlaggenmast met antidiefstal voorziening bestellen bij DVC?

  • Alle vlaggenmasten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenmast snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenmasten met de langste levensduur.
  • Plaats de vlaggenmast zelf met een handige handleiding of laat het uitbesteden aan onze masten specialisten. Kies de plaatsingsservice die bij jou past!

Koop de vlaggenmast met antidiefstal voorziening eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.