Cadeauverpakking Geslaagd

Prijs op aanvraag

Met een cadeauverpakking 'Geslaagd' maak je een diploma-uitreiking extra feestelijk. Overhandig de diploma's aan jouw leerlingen in een stevige, unieke envelop! Het formaat van de cadeauverpakking is perfect om het diploma in te verpakken, eventueel met een extra cadeau zoals een geslaagdvlag of wimpel. De enveloppe dient tevens als een handige bewaarhoes om diploma's in op te bergen. Vraag direct online een offerte aan.

Vraag offerte aan

Cadeauverpakking 'Geslaagd' bestellen bij DVC

De cadeauverpakking voorzien van jouw logo is een herkenbaar én herbruikbaar item voor de leerling die een diploma ontvangt. Gemaakt van het stevige doeksoort Non-Woven en voorzien van een feestelijke bedrukking. Zo geef je echt een feestelijk tintje aan een diploma-uitreiking! Zet je leerlingen in het zonnetje en combineer met een eigen geslaagd wimpel, t-shirt, vlag of petje.

Verras met een geslaagd cadeau!

Een gepersonaliseerde cadeauverpakking is een unieke manier om een diploma te overhandigen aan je examenleerlingen. Het formaat en de stevige kwaliteit van de cadeau envelop zorgen voor een mooie presentatie van het diploma. Ook handig om het diploma later in te bewaren! Kies voor ons standaard ontwerp, eventueel met het logo van jouw onderwijsinstelling of scholengemeenschap, of lever een eigen ontwerp aan.

Materiaal
Non-woven
Formaat
33 cm x 23 cm
Afwerking
Gesneden in punt, voorzien van klittenband

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een cadeauverpakking 'Geslaagd' bestellen bij DVC?

  • Een stevige cadeauverpakking om diploma's in te overhandigen aan examenleerlingen.
  • Ook leuk om te combineren met een geslaagdvlag of wimpel als aandenken aan de middelbare schoolperiode.
  • Lever zelf je ontwerp aan of besteed het uit aan onze DTP-specialisten.

Vraag direct online een offerte aan voor een cadeauverpakking 'Geslaagd' via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.