Sinterklaas kioskvlag

Vanaf € 16,52 € 19,99 incl.btw

Laat jouw winkel of showroom extra opvallen met een prachtige Sinterklaas te paard kioskvlag voor aan de gevel. Deze kioskvlag in schuine broeking model zorgt voor zichtbaarheid van jouw winkel of showroom. De speciale vorm van de Sinterklaas vlag zorgt voor een warm welkom voor de Sint en zijn Pieten en een sfeervolle intocht. Koop jouw Sinterklaas te paard vlag direct online via de webshop van DVC.

Sinterklaas te paard kioskvlag voor aan de gevel bestellen

Ben je op zoek naar een kioskvlag voor het grote Sinterklaas feest? Bestel dan deze Sinterklaas Kioskvlag online via de webshop van DVC. Altijd de beste Sinterklaas vlaggen met de langste levensduur. Deze Sinterklaas te paard kioskvlag met standaard ontwerp kan worden toegepast tijdens de Sinterklaasintocht. Jouw winkel of showroom ziet er sfeervol uit met deze prachtige Sinterklaas versiering.

De kioskvlag Sinterklaas te paard schuine broeking is te combineren met een vlaggenstok. DVC levert naast de kioskvlag Sinterklaas, ook deurbanners,, beachflags, gevelvlaggen en spandoeken in ons assortiment. Heb je zelf een cool ontwerp gemaakt voor de Sint? Kijk dan bij ons assortiment Vlaggen bedrukken, hier kun je jouw bestand uploaden in de ontwerpmodule.

Materiaal van de Sinterklaas kioskvlag voor aan de gevel

Deze Sinterklaas kioskvlaggen van DVC worden gemaakt van Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. De zijkanten van de vlag worden traditioneel gezoomd. De kioskvlag van Poly-Glans wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Kopband, lusje en koord aan stokzijde, tunnel van wit kopband, gesneden zijkanten
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Suzanne

Waarom een Sinterklaas vlag kopen bij de DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit.
  • De vlag is gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans en heeft een mooie uitstraling.
  • De Sinterklaas te paard vlag wordt geproduceerd in Dokkum, hierdoor is snel leveren geen probleem.

Koop de kioskvlag Sinterklaas voor aan de gevel online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.