Sinterklaas spandoek

Vanaf € 30,25 € 36,60 incl.btw

Verwelkom de sint bij jouw huis óf bedrijf met een spandoek en laat weten dat jij ook zoet bent geweest afgelopen jaar. Perfect om winkels, showrooms, evenementen of jouw huis helemaal in de Sintstemming te brengen! Het spandoek is gemaakt van Poly-Glans: een doek van hoge kwaliteit, zowel geschikt voor binnen als buiten. Kies het gewenste ontwerp en de oplage en bestel eenvoudig via de website!

Spandoek voor Sinterklaas bestellen

Ben je op zoek naar aankleding voor jouw winkel of showroom? Laat de Sint weten dat hij ook welkom is bij jouw bedrijf met dit spandoek. Door het grote oppervlak van het spandoek trek je gegarandeerd de aandacht en is jouw boodschap direct duidelijk!

Ontdek ons Sinterklaasassortiment voor bedrijven en evenementen

Naast spandoeken hebben we ook kioskvlaggen, beachflags, gevelvlaggen en deurbanners in ons assortiment. Heb je zelf een cool ontwerp gemaakt voor de Sint? Kijk dan bij ons assortiment Vlaggen bedrukken, hier kun je jouw bestand uploaden in de ontwerpmodule.

Materiaal en bevestiging van het spandoek

Het spandoek voor Sinterklaas is gemaakt van Poly-Glans. Dit is een soepel gebreid polyester vlaggendoek met een glanzende uitstraling. De zijkanten van het spandoek worden traditioneel gezoomd en aan elke hoek wordt een touwtje bevestigd, zodat je hem makkelijk kunt ophangen. Omdat het een dun doek is, was je hem weer makkelijk uit en berg je hem ook makkelijk op.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr-m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Afwerking
Rondom gezoomd met doorlopend koord en 2 meter uitstekend op elke hoek
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom spandoeken voor Sinterklaas kopen bij de DVC?

  • De spandoeken worden gemaakt in Dokkum: hierdoor kunnen we snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit spandoeken: daar wordt de Sint blij van!
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop het spandoek online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.