Oranje vlaggenlijn rechtformaat

Vanaf € 7,50 € 9,08 incl.btw

Ontdek onze hoogwaardige Oranje vlaggenlijn rechtformaat bij DVC! Perfect om jouw nationale trots te tonen tijdens feestelijke gelegenheden en evenementen. Gemaakt van duurzaam materiaal, bieden deze vlaggenlijnen een uitstekende weerbestendigheid voor langdurig gebruik. Verfraai jouw locatie met de levendige kleuren en creëer een opvallende sfeer. Bestel vandaag nog en maak van jouw viering een onvergetelijk succes!

Creëer een feestelijke sfeer voor diverse gelegenheden

Haal de feestelijke oranje sfeer naar verschillende gelegenheden met onze Oranje Vlaggenlijn Rechtformaat! Deze veelzijdige decoratie is de perfecte toevoeging om een vleugje kleur en vreugde te brengen naar jouw feesten en evenementen. Ontdek de vele mogelijkheden waarvoor je deze vlaggenlijn kunt gebruiken:

  • Koningsdag vieringen: versier je huis of straat in de nationale kleur en vier Koningsdag in stijl!
  • Sportevenementen: toon je support voor jouw favoriete team tijdens voetbal- of andere sportwedstrijden.
  • Thema- en verkleedfeesten: voeg een feestelijke sfeer toe aan thematische bijeenkomsten en verkleedfeesten.
  • Verjaardagsfeesten: maak de verjaardag van jezelf of een dierbare extra feestelijk met deze vlaggenlijn.

Perfecte Afmeting voor Eenvoudig Gebruik

Met onze Oranje Vlaggenlijn Rechtformaat haal je de ideale decoratie in huis om jouw feest of evenement te transformeren. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van 10 meter, waarvan 2 meter uitstekend, waardoor je genoeg ruimte hebt om het op te hangen en te bevestigen.

De 20 oranje vlaggetjes zijn gemaakt van hoogwaardig Poly-Glans en hebben afmetingen van 30 x 20. Ze zijn verdeeld over een lengte van 8 meter met een tussenruimte van 20 cm. Hierdoor kun je gemakkelijk een feestelijke ambiance creëren, waar je maar wilt!

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr-m² polyester breisel
Afwerking
20 Vlaggetjes (30x20cm, hxb), rondom gesneden met 20 cm tussenruimte aan band van 10 m gezet, 1 meter uitstekend aan beide uiteinden
Onderhoud
Doek wasbaar op 40 graden
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een oranje vlaggenlijn kopen bij DVC?

Waarom zou je kiezen voor een Oranje Vlaggenlijn bij DVC? Ontdek de voordelen en onderscheidende kenmerken die jouw feest naar een hoger niveau tillen!

  • Hoogwaardige kwaliteit: onze vlaggenlijn is gemaakt van duurzaam Poly-Glans materiaal voor langdurig gebruik.
  • Feestelijke uitstraling: creëer een levendige oranje sfeer en maak elk evenement onvergetelijk.
  • Snelle levering: met onze vlaggenlijnen op voorraad in Dokkum, ontvang je ze snel voor jouw feest.

Plaats eenvoudig jouw vlaggenlijn bestelling rechtstreeks in onze webshop bij DVC. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via onze chat, het contactformulier of bel ons op +31 (0)519 228 228.