Beton voet

Vanaf € 29,95 € 36,24 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw beachvlag zoals deze ronde betonvoet. Een handig hulpmiddel om jouw beachvlag optimaal in te zetten. De ronde betonvoet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze solide voet plaats je de beachvlag extra stevig vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras. De beton voet is geschikt voor de beachvlaggen Flex (XS), Event (XS, S en Elegance) en SignFlag (S en M). Bestel de beton voet online via de webshop van DVC.

Beton voet bestellen

Ben je op zoek naar een stevige antraciet grijze en ronde voet voor jouw beachvlag Flex, Event of SignFlag? Die binnen en buiten vrijstaand op de grond kan staan? Bestel dan deze beton voet voor beachvlaggen online via de webshop van DVC. Altijd de beste beachvlag accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Beton voet voor jouw beachvlag

DVC levert praktische accessoires voor jouw beachvlag zoals deze ronde betonvoet. Een handig hulpmiddel om jouw beachvlag optimaal in te zetten. De beton voet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze voet plaats je de beachvlag extra stevig vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen.

Materiaal van de voet voor de parasol

Deze solide voet is gemaakt van beton en leverbaar in het antraciet grijs. De parasolvoet is 25 Kg zwaar.

Sla voor gebruik het stukje ijzer met behulp van een hamer naar binnen. Vervolgens kun je de schroef aandraaien en de onderdelen in elkaar zetten.

Geschikt voor
Flex (XS), Event (XS, S en Elegance) en SignFlag (S en M)
Materiaal
Beton
Formaat
Ø 43 cm t.b.v. frame Ø 18 t/m 38 mm
Gewicht
25 Kg
Kleur(en)
Antraciet
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een beton voet kopen bij DVC?

  • Alle beachvlag voeten liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw beachvlag voet al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit beachvlag voeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw beachvlag eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de beton voet eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.