Cross base, zware uitvoering

Vanaf € 93,85 € 113,56 incl.btw

DVC heeft naast een Cross Base voor binnen en een Cross Base met waterzak nu ook een zware, stalen uitvoering van 17 kg waar een beachvlag stevig in kan staan. Deze accessoire voor jouw beachvlag zorgt ervoor dat je vlag buiten op harde ondergrond goed blijft staan bij jouw bedrijfspand of evenement. De zware uitvoering van de Cross Base is te combineren met een Eventflag, Signflag en Dropflag Beachsign. Bestel de zware uitvoering van de Cross Base eenvoudig online in de webshop van DVC.

Cross base in zware uitvoering bestellen

Ben je op zoek bent naar een krachtige voet voor jouw beachvlag om buiten neer te zetten? Kies dan voor de zware uitvoering van de Cross Base. De juiste keuze voor zowel jouw Eventflag, Signflag of Dropflag Beachflag! Bestel de Cross Base in zware uitvoering via de webshop en ontvang de voet binnen 1 tot 2 werkdagen in huis!

Cross base voor jouw beachvlag

De Cross Base is een van de vele accessoires die DVC aanbiedt voor jouw beachvlaggen. De zware uitvoering van de Cross Base bestaat uit een stalen voetstuk in de kleur zwart die tevens ook inklapbaar is. Dat maakt de voet makkelijk te vervoeren. Met de zware uitvoering blijft jouw beachvlag buiten goed staan op een harde ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden. De voet is uitgerust met gaten voor haringen indien extra stevigheid is vereist, exclusief haringen geleverd. Geschikt voor beurzen en evenementen.

Materiaal van de zware uitvoering van de Cross Base

Het onderstel van de Cross Base is gemaakt van staal en er zijn gaten aanwezig voor haringen. Deze worden niet standaard bij de voet geleverd. De Cross Base weegt 17 kg in totaal en heeft een formaat van 100 x 100 x 26 cm.

Geschikt voor
Beachvlaggen: SignFlag (S, M en L), Flex (XS en M) en Event (XS, S, M en L)
Uitvoering
inclusief adapters Ø 25 en 30 mm, gaten voor haringen, exclusief haringen geleverd
Materiaal
Staal
Formaat
100x100cm, hoogte: 26cm, inklapbaar
Gewicht
17 Kg
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een zware uitvoering van de Cross Base bestellen bij DVC?

  • DVC levert producten van de beste kwaliteit en een lange levensduur.
  • De Cross Base heeft een snelle levering en is binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis.

Bestel de zware uitvoering van de Cross Base eenvoudig en snel via de online webshop. Heb je een vraag of wil je een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.