Kunststof voet met wielen, wit of antraciet

Vanaf € 25,00 Vanaf € 21,25 € 25,71 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw beachvlag zoals deze vierkante kunststof voet met wielen. Een handig hulpmiddel om jouw beachvlag optimaal in te zetten, voor binnen en buiten. Met deze vierkante voet plaats je de beachvlag vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras. De kunststof voet is eenvoudig te (ver)plaatsen met wielen en te vullen met water of zand voor extra stevigheid. De kunststof voet is geschikt voor de beachvlaggen Signflag, Eventflag en Dropflag Beachsign (Beachsign alleen exclusief rotator). Bestel de vierkante kunststof voet online via de webshop van de DVC.

Kunststof voet bestellen

Ben je op zoek naar een vierkante voet voor jouw Eventflag, Signflag of Dropflag Beachsign in de kleuren wit, antraciet of rood? Die binnen en buiten vrijstaand op de grond kan staan? Bestel dan deze kunststof voet voor beachvlaggen online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlag accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Kunststof voet voor jouw beachvlag

DVC levert praktische accessoires voor jouw beachvlag zoals deze vierkante kunststof voet. Een handig hulpmiddel om jouw beachvlag optimaal in te zetten. De kunststof beachvlag voet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze kunststof voet plaats je de beachvlag vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen. De kunststof voet is eenvoudig te (ver)plaatsen en met water of zand te vullen voor extra stevigheid.

Materiaal van de voet voor de beachvlag

De voet is gemaakt van kunststof en leverbaar in de kleuren wit en antraciet.

Geschikt voor
Flex (XS en M), Event (XS, S, M en Elegance), SignFlag (S en M) en Dropflag (Beachsign)
Materiaal
Kunststof, vulbaar met water of zand
Formaat
Vierkante voet met wieltjes, 48 x 48 x 29 cm
Gewicht
Leeg 1,5 Kg, gevuld met water 24 Kg of met zand 38 Kg
Kleur(en)
Kunststof voet met wielen, wit of antraciet
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
hans

Waarom een kunststof voet met wielen kopen bij de DVC?

  • Alle beachvlag voeten liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw beachvlag voet al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit beachvlagvoeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw beachvlag eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de kunststof voet eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.