Groningse wimpel

Vanaf € 29,00 € 35,09 incl.btw

De provinciewimpel van Groningen is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Groningse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Onze provinciewimpels zijn gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly. De bedrukking is kleurecht en UV bestendig. Bestel de Groningse wimpels direct online via de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Groningse wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Groningse wimpel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Groningse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Groningen voor jouw vlaggenmast

Breng de provincie Groningen goed in beeld in jouw straat. Groningse wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Groningen ziet een mast er vrolijk uit. Door een Groningse wimpel te combineren met een Groningse vlag geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen in Groningen.

Materiaal van de Groningse wimpel

De wimpel wordt geleverd met een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt.

De wimpels van Groningen worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Dit materiaal is zeer sterk en kleurecht.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Ophanggarnituur met rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Anke

Mooi product.

Siemen

Mooie kwaliteit

Waarom een Groningse wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Het materiaal Spun-Poly is kleurecht en weer-, wind- en UV-bestendig.
  • Alle provincie wimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de wimpel van Groningen online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.