Groningse wimpel

Vanaf € 29,00 € 35,09 incl.btw

Als trotse Groninger mag een Groningse wimpel natuurlijk niet ontbreken aan de vlaggenmast in de tuin of naast je bedrijf. Decoreer jouw vlaggenmast en geef kleur aan je straat binnen 1 à 2 werkdagen. Bestel vandaag nog online een Groninger wimpel en wij bezorgen deze snel bij de op jouw aangegeven locatie.

Samenstellen en bestellen

Het gebruik van de Groningse wimpel

Naast de oranje wimpel en de rood-wit-blauwe wimpel heeft elke provincie een eigen wimpel, zo ook Groningen. De Groninger wimpel mag altijd gebruikt worden in combinatie met een bedrijfsvlag, de Nederlandse vlag of de Groningse provincievlag.

Er geldt geen speciaal vlagprotocol en daarmee mag de wimpel dag en nacht hangen. Dit maakt de wimpel ideaal om je trots te laten zien aan bijvoorbeeld klanten en de buurt. Hang de wimpel aan de mast tijdens speciale gebeurtenissen of tijdens evenementen in de provincie om als trotse Groninger goed voor de dag te komen.

Lange levensduur van de Groninger wimpel

Onze Groninger wimpels drukken we op PETFLAG-Spun materiaal. Dit is de duurzame variant, gemaakt van petflessen, van Spun-Poly doekmateriaal. De wind- en weersbestendigheid van dit doeksoort maakt het materiaal het sterkste soort op de markt en het doek is daarmee ideaal voor dagelijks hangende wimpels.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Ophanggarnituur met rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Anke

Mooi product.

Siemen

Mooie kwaliteit

Groningse wimpel voor een vlaggenmast

Bestel je bij ons een Groninger wimpel via de webshop, dan krijg je een wimpel met de volgende kenmerken geleverd:

  • Formaat: 30 x 300 cm
  • Doeksoort: PETFLAG-Spun
  • Uitvoering: rubberen stokje ook wel een fluisterwimpel genoemd. Dit voorkomt geluidsoverlast wanneer het stokje tegen de mast aantikt
  • Afwerking: rondom gezoomd
  • Mast: geschikt voor een mast van 6 of 7 meter

Kies tijdens het bestellen voor minimaal 1 Groninger wimpel en maximaal 20 stuks. Heb je meer wimpels nodig dan dit aantal? Vraag in dat geval een offerte aan. Neem hiervoor contact met ons op. Vraag ook een offerte aan indien je een andere uitvoering, materiaal of formaat wenst. We nemen samen alle mogelijkheden met je door.

Wimpel Groningen: koop nu online

Al onze provincie wimpels voor Groningen liggen op voorraad bij ons. Hiermee ben je verzekerd van een snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar een op maat gemaakte offerte? Neem contact met ons op via onze online chat of stel je vragen via het volgende emailadres: webteam@dvc.nl.