Noord-Brabantse wimpel

Vanaf € 27,00 € 32,67 incl.btw

De provinciewimpel van Noord-Brabant is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Noord-Brabantse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Met de wimpel van Noord-Brabant geef je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Bij DVC heb je de keus uit een wimpel met een traditioneel houten wimpelstokje of een rubberen. Het rubberen stokje, ook wel Fluisterwimpel genoemd, zorgt ervoor dat de wimpel geen tikkend geluid veroorzaakt. Bestel de Noord-Brabantse wimpel direct online via de webshop van DVC.

Noord-Brabantse wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Noord-Brabantse wimpel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Noord-Brabantse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Noord-Brabant voor jouw vlaggenmast

Breng de provincie Noord-Brabant goed in beeld in jouw straat. Noord-Brabantse wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Noord-Brabant ziet een mast er vrolijk uit. Door een Noord-Brabantse wimpel te combineren met een Noord-Brabantse vlag geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen in Noord-Brabant.

Materiaal van de Noord-Brabantse wimpel

De wimpel wordt geleverd met een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt.

De wimpels van Noord-Brabant worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Dit materiaal is zeer sterk en kleurecht.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Keuze uit ophanggarnituur met houten stokje of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.0
4 reviews
Deel jouw ervaring
Hans

Hans

Frank

Top

Cees

Zeer goed product, fraaie uitstraling en goede kleur.

Waarom een Noord-Brabantse wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provinciewimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.
  • Het materiaal Spun-Poly is zeer kleurecht en weer- en UV-bestendig.

Koop de wimpel van Noord-Brabant online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.