Zuid-Hollandse wimpel

Vanaf € 26,00 € 31,46 incl.btw

De provinciewimpel van Zuid-Holland is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Zuid-Hollandse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Met de wimpel van Zuid-Holland geef je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Bestel de Zuid-Hollandse wimpel direct online via de webshop van DVC.

Zuid-Hollandse wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Zuid-Hollandse wimpel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Zuid-Hollandse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Zuid-Holland voor jouw vlaggenmast

Breng de provincie Zuid-Holland goed in beeld in jouw straat. Zuid-Hollandse wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Zuid-Holland ziet een mast er vrolijk uit. Door een Zuid-Hollandse wimpel te combineren met een Zuid-Hollandse vlag geef je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen in Zuid-Holland.

Materiaal van de Zuid-Hollandse wimpel

De wimpel wordt geleverd met een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt. De wimpels van Zuid-Holland worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Dit materiaal is zeer sterk en kleurecht.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Keuze uit ophanggarnituur met houten stokje of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
C.M. Buijs

Aanbevelingswaardig en tegen 'n redelijke prijs.

Waarom een Zuid-Hollandse wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provinciewimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.
  • Het materiaal Spun-Poly is zeer kleurecht en weer- en Uv-bestendig.

Koop de wimpel van Zuid-Holland online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.