Dit is hét moment voor een tafelvlag

Dit is hét moment voor een tafelvlag

De naam zegt het al: een tafelvlag is een vlag voor op een tafel. Klein van stuk en goed te gebruiken om een ruimte aan te kleden of een boodschap over te brengen. Pak je dat goed aan, dan heb je met een tafelvlag zeker een groot bereik. Vraag jij je af wat je met een tafelvlag kunt? Lees dan snel verder.

Een tafelvlag voor jouw bedrijf

Heb je iets te vertellen? Dan schreeuw je dat het liefst van de daken. Je pakt uit met grote communicatiemiddelen om een zo groot mogelijk bereik te halen. Heb je al eens gedacht aan het inzetten van tafelvlaggen? Juist dit subtiele communicatiemiddel kan jouw redding zijn. Door meerdere tafelvlaggen in te zetten breng je heel subtiel jouw boodschap meerdere keren onder de aandacht. Heel belangrijk, want door herhaling blijft een boodschap beter hangen. Zet ze bijvoorbeeld in bij zakelijke evenementen zoals een conferentie, een beurs of een netwerkbijeenkomst.

Ruimte versieren met een tafelvlag

Met tafelvlaggen kun je in een handomdraai een ruimte feestelijk aankleden. Wordt je vader bijvoorbeeld abraham en organiseer jij een groot feest? Laat een tafelvlag bedrukken met een jonge versie van jouw vader. Daarbij mag het getal 50 natuurlijk niet ontbreken. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat we alles op de tafelvlaggen kunnen drukken. Van een eigen ontwerp tot een standaard afbeelding uit onze beeldbank. Bijvoorbeeld de Belgische vlag, gewoon voor op je bureau.

Tafelvlaggen bestellen

We hebben de tafelvlaggen in verschillende soorten en formaten: een rechtformaat-, een hoogformaat– en een beachvlag. Naast de vlag hebben we ook verschillende soorten tafelstandaards. Wij zetten jouw opdruk altijd haarscherp op het doek. Lever hiervoor een eigen ontwerp aan of laat onze specialisten een opvallend ontwerp voor je maken. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.