Moedig je favoriete sporter aan met je eigen vlag!

Moedig je favoriete sporter aan met je eigen vlag!

Wat hebben we genoten van de straten vol vlaggen en fanatieke supporters met juichcapes tijdens het EK voetbal #oranjebedankt. Dat smaakt naar meer... Gelukkig staat er nog veel moois op het programma deze sportzomer! Wat dacht je van Max die in actie komt in Zandvoort, Mathieu die op kop rijdt in het klassement van de Tour de France of de topsporters die op weg zijn naar de Olympische Spelen? Maak bij DVC je eigen supportersvlag en moedig jouw favoriete sporter of sportheld aan deze zomer!

Go Dafne / Go Marit / Go Dylan

Wij hebben de basis voor de vlag alvast voor je klaar gezet. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de naam van jouw sportheld toevoegen en bestellen maar! Dat klinkt simpel én dat is het ook. Volg ons stappenplan en maak in no-time je eigen supportersvlag!

In 6 stappen naar een eigen supportersvlag:

  1. Begin met het samenstellen van een gevelvlag rechtformaat via DVC.nl en kies je gewenste formaat + afwerking;
  2. Ga voor de optie ‘Ontwerp maken of bestand uploaden’ en onze ontwerpmodule opent zich automatisch in jouw scherm;
  3. Klik op de knop voor de ‘Beeldenbank’ en kies de categorie ‘Sport’;
  4. Plaats eerst de gewenste achtergrond (keuze uit twee variaties) en klik hierna op ‘Plaats tekst’;
  5. Vul de naam in van jouw sportheld, positioneer de tekst op de juiste plek en voeg optioneel nog een sporticon toe via de categorie ‘Sport’.
  6. Ben je tevreden over jouw ontwerp? Klik op de groene knop ‘Voorbeeld bekijken en bestellen’ en bestel je zelfgemaakte vlag!

 

 

Liever een spandoek bestellen?

Dat kan! Bij DVC vind je diverse standaard formaat spandoeken om jouw sportheld mee in het zonnetje te zetten. Kies het gewenste formaat en volg bovenstaande stappen om jouw eigen spandoek te ontwerpen.

Bekijk hier alle producten voor deze sportzomer