Moederdag: tijd om alle mama’s in het zonnetje te zetten!

Moederdag: tijd om alle mama’s in het zonnetje te zetten!

Zondag 12 mei is het Moederdag. Dé dag om alle mama’s een hoop waardering te geven. Verras haar daarom met een persoonlijk cadeau!

Wil je haar dit jaar echt verrassen? Dan heb je geluk, want bij DVC hebben we een scala aan unieke geschenken die haar gegarandeerd laten stralen! Deze items zijn volledig te personaliseren: kies bijvoorbeeld jullie lievelingsfoto, haar mooiste herinnering of een bijpassende quote.

#01 Foto op aluminium

Print de mooiste foto’s op aluminium. Dit materiaal heeft een moderne en industriële afwerking én kan tegen een stootje. Ook leuk: dit kun je zowel binnen als buiten ophangen!

#02 Foto op canvas

Jouw foto op canvas? Dit materiaal geeft een zachte, natuurlijke uitstraling en is in verschillende formaten te krijgen. Leuk als los item maar ook leuk om meerdere in dezelfde grootte te printen: wat dacht je bijvoorbeeld van de 2 leukste vakantiefoto’s, of een portretfoto van elk kind? Alle artikelen bekijken: Check dan onze foto aan de muur producten.

#03 Muurcirkel

Muurcirkels zijn helemaal hip op dit moment. En dat is logisch, want het is een echte eyecatcher! Kies het formaat dat bij je past en ontwerp jouw muurcirkel zelf met een eigen foto, print of quote. Of combineer juist verschillende formaten voor een extra speels effect aan de muur! Wanneer je de muurcirkel van aluminium bestelt, kun je deze ook buiten ophangen.

#04 Tuinposter

Zoek je iets bijzonders wat je tuin gaat opfleuren? Ga dan voor een tuinposter! Veel verkocht met een mooie quote, maar ook te bestellen met een leuke foto of print passend bij de tuin. Wat dacht je van een mooie bloemenprint, of de mooiste foto van haar lievelingsdier?

Denk ook eens aan een vriendin met een kindje, je schoonmoeder, oma of die lieve buurvrouw!

#05 Interieurdoek

Het interieurdoek is een trendy product voor aan de wand en een originele eyecatcher voor het interieur. Kies jullie mooiste foto en geef gegarandeerd een persoonlijk cadeau! Het doek is mooi afgewerkt met een stijlvol koord en zowel onder als boven een houten stokje zodat je een strak eindresultaat hebt.

Heb je genoeg inspiratie opgedaan voor Moederdag cadeaus, maar weet je nog niet hoe je jouw item wilt personaliseren? Neem eens een kijkje op Pinterest voor de leukste Moederdag quotes en ontwerpen. Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Neem gerust contact op!

 

Ons Aanbod