Uitblinken met spandoeken, zo doe je dat!

Uitblinken met spandoeken, zo doe je dat!

Het is tijd om gezien te worden! Zet een spandoek in en trek alle ogen jouw kant op. Dat kan, maar alleen als je het slim aanpakt. We worden tegenwoordig overladen met reclame. Daardoor hebben we een filter ontwikkeld dat ervoor zorgt dat niet alle prikkels binnenkomen. Hoe zorg je dat jij wel blijft hangen? In dit artikel geven we je handige tips!

Waar is jouw doelgroep?

Het grote voordeel van een spandoek is dat je hem kunt op hangen waar je maar wilt. Maar doe dit niet. Denk goed na wie je wilt bereiken met je spandoek en waar zij zijn. Ben je een leverancier van hardloopschoenen? Hang je spandoek bij een hardloopwedstrijd. Bouw je aan een nieuw pand? Laat op het bouwterrein zien wat je aan het doen bent. Onze spandoeken met gaatjesstructuur kun je gerust op een bouwplaats hangen. Ze vangen minder wind en blijven daardoor de hele bouwperiode mooi. Geef het aan bij je offerteaanvraag.

Wat zet je op het spandoek?

Bij die hardloopwedstrijd lopen mensen jouw spandoek met gemiddeld 10 kilometer per uur voorbij. Dat betekent dat je in korte tijd moet opvallen. Houd de vormgeving van je spandoek rustig en focus op één doel. Wil je meer naamsbekendheid? Dan is alleen jouw logo voldoende. Zelfs als je een actie hebt of meer productbekendheid wil is een eenvoudige vormgeving een aanrader. Houd het bij korte teksten en rustige afbeeldingen. Opvallen bij jouw doelgroep? Zorg dat jouw doelgroep zichzelf herkent. Ook door herhaling blijft jouw boodschap hangen. Spandoek bedrukken? Bekijk onze opties.

Wat zijn de mogelijkheden?

Je hebt keuze uit verschillende afmetingen én soorten doek. Lever een eigen ontwerp aan of laat onze specialisten helpen met een opvallend ontwerp. Jouw spandoek heb je al binnen 72 uur in huis. Of kies voor een snelle levering binnen 24 uur. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.