Zomer met STIJLDOK

Zomer met STIJLDOK

Hoera, het is zomer! De langste dag van het jaar is gepasseerd en het weer knapt flink op. Hoe staat het met jouw interieur, ben je nog altijd tevreden? We nemen je graag mee in de 3 woontrends voor de zomer van 2022.

1. Haal buiten naar binnen

Al eerder gaven we aan dat groen perfect in je interieur past en dat hout, bruin en terracotta trends van het voorjaar waren. En nu geven we aan dat die trends nog niet voorbij zijn! Groene tinten zijn nog steeds helemaal in. Op de muur, als meubel of in de vorm van plantjes. Groen straalt rust en ontspanning uit en is daarom een kleur die goed binnenshuis past. Bruin past hier goed bij als accentkleur. Ze maken je huis warmer en deze kleuren zullen we dan ook nog steeds in het najaar zien!

Hoe kun jij dit in je huis toepassen?

Geef je muur eens een ander kleurtje zoals terracotta in de slaapkamer, groen in je hal, bruin in de keuken. En vooral heel veel planten! Ook kun je jouw favoriete ontwerp binnen dit thema natuurlijk bij ons op verschillende items laten printen, zoals een muurcirkel, tuinposter of zitzak.

2. Duurzaam & bio

Dat we verduurzamen, is overal te zien. Óok in ons interieur. We gaan graag naar de kringloop, kopen en verkopen via tweedehands verkoopplatformen of proberen zelf te hergebruiken. Hiernaast is het gebruik van bio een nieuwere trend. Bamboe en kurk wordt massaal gebruikt, zowel voor meubels als decoratie.

Hoe kun jij dit in je huis toepassen?

Kijk thuis eens welk meubelstuk of welke accessoire een opknapbeurt kan gebruiken en wees creatief! Denk ook eens na om op marktplaats, Facebook Marketplace, de kringloop of andere kanalen te kijken wanneer je op zoek gaat naar iets nieuws. Scheelt jou kosten en je geeft makkelijk een andere twist aan je interieur! Win-win 😉

3. Everything gold

Karwei riep al eerder de kleur Ginger Gold uit tot kleur van dit jaar, en daar staat STIJLDOK helemaal achter! Een gedurfde kleur die tóch voor veel rust in je interieur kan zorgen. Deze kleur op de muur gaat ook goed samen met de andere twee trends. Verder zijn gouden accessoires weer helemaal in. Je denkt er misschien niet aan, maar goud kan ook voor veel warmte in je interieur zorgen.

Hoe kun jij dit in je huis toepassen?

Ga voor een warme aardetint zoals Ginger Gold voor op de muur, of tover je oude kastje om met een likje verf. Daarnaast kan de kringloop óók je beste vriend zijn als het gaat om gouden accessoires! Die mooie gouden muur versieren? Kijk eens naar muurcirkels of een canvas ontwerp.