Vlaggenmast met antidiefstal voorziening inclusief plaatsing

Vanaf € 505,00 € 611,05 incl.btw

Profiteer van de Mastendeal van DVC en bestel eennvoudig een vlaggenmast met anti diefstal voorziening inclusief plaatsing tegen een scherpe prijs! Een zeer complete vlaggenmast in drie maten, voorzien van antidiefstal voorziening met contragewicht, handig kantelanker en een oranje-, zilver- of goudkleurige knop. Onze experts plaatsen de masten bij jou op locatie, gegarandeerd de beste kwaliteit en langste levensduur.

Lees meer
De leverdatum van de mast met plaatsing is een indicatie. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken. Let op: plaatsing op de waddeneilanden uitgezonderd. Samenstellen en bestellen

Vlaggenmast inclusief plaatsing bestellen

Ben je op zoek naar een vlaggenmast met antidiefstal voorziening en wil je de plaatsing laten doen door professionals? Met de all-iclusive mastendeal van DVC ben je in één keer klaar. Je bestelt een mast en ons ervaren plaatsingsteam komt op locatie om de mast perfect te monteren.

Materiaal van de vlaggenmast

De vlaggenmast is gemaakt van polyester en verkrijgbaar met een lengte van 5, 6 of 7 meter. De masten zijn uitgevoerd in het wit en voorzien van een antidiefstal voorziening. Kies voor een peervormige oranje-, zilver- of goudkleurige knop en maak jouw eigen vlaggenmast compleet. Een sterke en duurzame vlaggenmast, tegen een scherpe prijs met 10 jaar garantie.

Werkwijze voor de plaatsing van jouw vlaggenmast

Na het plaatsen van jouw bestelling nemen onze specialisten contact met je op voor de montage van jouw vlaggenmast. In overleg wordt er een afspraak gemaakt en komt het mastenplaatsingsteam bij je langs. Jouw vlaggenmast wordt geplaatst in een kantelanker, gestort in beton. Met deze masthouder kunt je de mast in de toekomst eenvoudig kantelen. Na de montage door ons ervaren plaatsingsteam is jouw vlaggenmast klaar voor gebruik.

Materiaal
Polyester
Garantie
10 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
10 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden
9.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Pieter

Top

Waarom een vlaggenmast inclusief plaatsing bestellen bij DVC?

  • Profiteer van een all inclusive mastendeal, tegen een scherpe prijs!
  • Je bent verzekerd van een snelle en zorgvuldige plaatsing van jouw vlaggenmast.
  • Bestel jouw vlaggen voor de vlaggenmast eenvoudig mee in de webshop.

Koop jouw vlaggenmast inclusief plaatsing eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen je graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.