Oranje hoofdband

Vanaf € 6,20 € 7,50 incl.btw

De DVC Oranje hoofdband is de perfecte manier om je Oranje trots te tonen tijdens het EK. Gemaakt van elastan polyester en ontworpen voor-elk-haar. Voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

DVC is er helemaal klaar voor! Na de indrukwekkende winst van Nederland tijdens de oefenwedstrijden zien we de oranje koorts in het hele land toenemen. Het perfecte accessoire om je Oranje trots te laten zien, is hier: de DVC Oranje haarband.

Steun Oranje in stijl met de DVC Oranje hoofdband

De DVC Oranje haarband is de perfecte manier om je Oranje trots te tonen tijdens het EK. Deze haarband, gemaakt van elastan polyester, biedt ultiem comfort . Het gebruik van doek met stretch zorgt ervoor dat de haarband altijd goed past. Ontworpen als one-size-fits-all, biedt hij flexibiliteit en past hij in elk haar en op elk hoofd. Of je nu aan het juichen bent in het stadion of thuis voor de tv, deze stijlvolle en praktische hoofdband blijft goed zitten.

Oranje hoofdband
Doeksoort
Elastan
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
Afmetingen
4,5 cm x 53 cm

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom je deze Oranje hoofdband moet hebben

Jahaa: voor-elk-haar. Deze haarband is speciaal ontworpen om iedereen te passen en met gemak te dragen. Oranje gaat winnen dit EK, dat komt helemaal voor elkaar. Dit unieke item helpt ons daarbij!