Baniervlag

Vanaf € 31,54 € 38,16 incl.btw

Jouw logo of boodschap altijd zichtbaar met een baniervlag van DVC! Baniervlaggen hangen hoog in de mast aan een banierhouder: strak en goed leesbaar. Ook je naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten? Ontwerp en bestel jouw baniervlag direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via de desktop website. Samenstellen en bestellen

Baniervlag bestellen

Bij DVC vind je voor elke situatie de juiste vlag! Of je nu op zoek bent naar de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs of de meest duurzame variant van een baniervlag. Wij houden rekening met jouw wensen! Met een baniervlag is jouw logo of boodschap continu goed leesbaar. Belangrijk als je door middel van vlaggen de naamsbekendheid van je bedrijf wilt vergroten! Naast de productie van jouw baniervlag, kun je het ontwerp hiervan uitbesteden aan onze specialisten. Jij bestelt de vlag eenvoudig online en wij doen de rest! Ontdek de mogelijkheden.

Baniervlag met eigen ontwerp

De baniervlaggen zijn in veel verschillende soorten en maten te bestellen bij DVC. Je hebt de keuze uit meerdere doekkwaliteiten en afwerkingen voor diverse type banierhouders. Maak gebruik van de juiste accessoires om jouw baniervlag nog mooier en strak mee in de mast te hangen. In onze webshop vind je staaf- en worstgewichten met bijbehorende ringen voor het beste resultaat. Naast baniervlaggen levert DVC ook mastvlaggen rechtformaat of hoogformaat voor in de mast. Uiteraard helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom je er niet uit? Wij voorzien je graag van persoonlijk advies!

Doeksoort
Keuze uit 3 verschillende doeksoorten: Poly-Glans, LongLife en Petflag-Glans
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
9.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Ge en Elza van Malsen

Ruim voldoende

Lody Willemsen

Prima kwaliteit

Waarom een baniervlag bestellen bij DVC?

  • DVC zorgt voor een haarscherpe bedrukking, met de beste kleurenprint.
  • In Dokkum hebben wij onze eigen productie: je ontvangt een 100% Nederlands product.
  • Snelle levering van onze producten, al binnen 72 of 24 uur in huis!

Bestel jouw baniervlag eenvoudig online via de webshop van DVC. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact op met ons webteam via +31 (0)519 228 228, de live chat of het contactformulier