Baniervlag | zeefdruk

Prijs op aanvraag

Laat jouw logo of boodschap opvallen door baniervlaggen met jouw bedrukking. Door het grote oppervlak val jij gegarandeerd op. Ben jij op zoek een exacte kleur op basis van PMS of een grotere oplage baniervlaggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. DVC is al 85 jaar specialist in het bedrukken van doek en levert altijd de beste kwaliteit en de beste kleurendruk. Vraag nu een offerte op maat aan.

Vraag offerte aan

DVC is dé specialist op het gebied van zeefdruk

Zeefdrukken is een echt ambacht en DVC heeft de kennis in huis sinds 1936. Wij beschikken als enige in Nederland (en als één van de weinigen van Europa) over een grote zeefdruk productielijn. Door jarenlange kennis en ervaring levert DVC de beste kwaliteit en bedrukking op doek. Dit zorgt voor de beste levensduur en kleurechtheid. Het voordeel van zeefdruk is de precisie waarin wij kleuren op basis van PMS aan jouw ontwerp kunnen geven. Daarnaast is zeefdruk vanaf grotere oplages voordeliger dan digitale print. Ook krijg je bij zeefdruk een volledige doordruk van 100%.

Jouw offerte op maat voor zeefdruk baniervlaggen

De prijs van zeefdruk is afhankelijk van formaat, doeksoort, het aantal kleuren en het gewenste aantal vlaggen. Om je te kunnen voorzien van een juiste prijs werken we met zeefdrukvlaggen altijd op basis van offerte. Zo kunnen wij de kwaliteit die je van DVC gewend bent garanderen en jou de beste baniervlaggen leveren.

Productiemethode
Zeefdruk
Meest geschikte doeksoorten
Petflag-Glans, Poly-Glans, LongLife, Petflag-Spun, Spun-Poly, Petflag-Air en Poly-Air
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Kleuren
Door middel van PMS kleuren kan de vlag in jouw specifieke huisstijl kleur(en) bedrukt worden
Onderhoud
Alle doeksoorten zijn wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Naast de standaard afwerkingen zijn klantspecifieke afwerkingen mogelijk
Standaard levertijd
10 Werkdagen na goedkeuring ontwerp

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom zeefdruk baniervlaggen van DVC?

  • DVC is sinds 1936 dé zeefdrukspecialist van Nederland, een ambacht dat uniek is in Nederland. Door onze jarenlange ervaring leveren wij altijd de mooiste vlaggen.
  • Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze op het gebied van doek en het aanleveren van jouw ontwerp.
  • Door onze productie in Dokkum bestel je gegarandeerd een 100% Nederlands kwaliteitsproduct.

Vraag direct een offerte aan voor jouw zeefdruk baniervlaggen. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact op met ons webteam via +31 (0)519 228 228, de live chat of het contactformulier.