Baniervlag | zeefdruk

Prijs op aanvraag

Laat jouw logo of boodschap opvallen door baniervlaggen met jouw bedrukking! Met een baniervlag is jouw bedrukking altijd zichtbaar, ook wanneer het windstil is. Door het grote oppervlak trek je gegarandeerd aandacht van bezoekers en voorbijgangers. De zeefdrukmethode is de juiste methode voor jouw vlaggen als je op zoek bent naar een exacte kleur op basis van PMS, of naar een grote oplage vlaggen. De prijs van een baniervlag zeefdruk is afhankelijk van veel verschillende aspecten. We denken graag met je mee en komen met een passende offerte!

Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan

We maken graag een offerte op maat aan voor jouw zeefdruk mastvlaggen. Om je een zo goed mogelijk aanbod te doen, vragen we je tijdens de offerteaanvraag zoveel mogelijk informatie mee te sturen. Denk hierbij aan de volgende gegevens:

  • Welk formaat vlaggen heb je nodig?
  • Hoeveel vlaggen heb je nodig?
  • Hoeveel kleuren bevat het ontwerp?

Wat is zeefdruk?

Zeefdrukken is een echt ambacht en DVC heeft de kennis in huis sinds 1936. Wij beschikken als enige in Nederland (en als één van de weinigen van Europa) over een grote zeefdruk productielijn. Door jarenlange kennis en ervaring levert DVC de beste kwaliteit en bedrukking op doek. De zeefdrukmethode heeft voor jou ook voordelen: 

  • Je bent verzekerd van de beste levensduur en kleurechtheid
  • In grote oplages is zeefdruk voordeliger dan digitale print
  • Bij zeefdruk krijg je een volledige doordruk van 100%

Jouw ontwerp en de prijs van een baniervlag

Wanneer jouw vlag met de zeefdrukmethode wordt gedrukt, dan is er voor elke kleur een raam nodig. Daarom speelt het aantal kleuren een grote rol in het bepalen van de prijs: zo is 1 kleur goedkoper dan een fullcolour druk. Door het specialistische handwerk zoals het spannen van de ramen zijn de opstartkosten van een zeefdruk vlag hoger dan bij een digitale vlag.

Benieuwd of jouw ontwerp geschikt is voor de zeefdruk, of twijfel je of het aantal wat je nodig hebt, voldoende is om uit te kunnen met de zeefdrukmethode? We denken graag met je mee!

Productiemethode
Zeefdruk
Meest geschikte doeksoorten
Petflag-Glans, Poly-Glans, LongLife, Petflag-Spun, Spun-Poly, Petflag-Air en Poly-Air
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Kleuren
Door middel van PMS kleuren kan de vlag in jouw specifieke huisstijl kleur(en) bedrukt worden
Onderhoud
Alle doeksoorten zijn wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Naast de standaard afwerkingen zijn klantspecifieke afwerkingen mogelijk
Standaard levertijd
10 Werkdagen na goedkeuring ontwerp

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom zeefdruk baniervlaggen van DVC?

  • DVC is sinds 1936 dé zeefdrukspecialist van Nederland, een ambacht dat uniek is in Nederland. Door onze jarenlange ervaring leveren wij altijd de mooiste vlaggen.
  • Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze op het gebied van doek en het aanleveren van jouw ontwerp.
  • Door onze productie in Dokkum bestel je gegarandeerd een 100% Nederlands kwaliteitsproduct.

Vraag direct een offerte aan voor jouw zeefdruk baniervlaggen. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact op met ons webteam via +31 (0)519 228 228, de live chat of het contactformulier.