Mastvlag hoogformaat ECO

Vanaf € 40,16 € 48,59 incl.btw

Staan MVO en duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel? Kies dan voor d ehoogformaat mastvlag Eco. Gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en exclusief verkrijgbaar bij DVC. Ideaal voor langdurig gebruik, ook op locaties met veel wind. De Eco variant is speciaal ontwikkeld voor een betere wereld. De vlag wordt rondom gezoomd en uitgevoerd met kopband en clips voor bevestiging in de mast. Bestel jouw hoogformaat mastvlag Eco online via de webshop van DVC.

Lees meer
Een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via de desktop website. Samenstellen en bestellen

Hoogformaat mastvlag ECO bestellen

De mastvlag hoogformaat eco wordt wereldwijd alleen aangeboden door DVC. We hebben dit product namelijk speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat wij en onze klanten een bijdrage leveren aan een betere wereld. Kies ook voor de hoogformaat baniervlag eco en kies ook direct voor een bewuste wereld.

Materiaal van de mastvlag eco

Van reeds gebruikte petflessen maken wij als eerste ter wereld weer een mooie wapperende hoogformaat vlag. Hoe ziet dit proces eruit:

- De flessen worden verzameld in supermarkten en bij inzamelpunten.
- De flessen worden vervolgens versnipperd tot vele kleine stukjes PET plastic.
- Door het verhitten hiervan ontstaat vloeibaar plastic, dat wordt gespannen tot meters lang draad.
- Van dit draad wordt het doek geweven, waar we uiteindelijk jouw ontwerp op printen.

Het materiaal bestaat voor 100% uit polyester, vervaardigd uit petflessen. De vlag wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde van 95-100%. Meer informatie over de lancering van PETFLAG.

Hoogformaat vlag eco voor jouw bedrijf

De hoogformaat vlag eco wordt vaak gebruikt op bedrijventerreinen en locaties met veel wind zoals aan het strand. Deze vlag wappert boven het publiek uit en trekt daarmee de aandacht van bezoekers en voorbijgangers. De hoogformaat vlag onderscheidt zich van de rechtformaat vlag door het grote bedrukkingsoppervlak. Een echte eyecatcher voor jouw bedrijf.

Hoogformaat eco geschikt voor vlaggenmast zonder banierhouder

De mastvlag hoogformaat is te combineren met een permanente vlaggenmast voor jouw bedrijfspand. Stel online jouw favoriete vlag samen en kies de afwerking die bij jouw bedrijf en vlaggenmast past.

Doeksoort
Petflag-Glans 110 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
Verzending na 5 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een bedrukte hoogformaat mastvlag Eco kopen bij DVC?

  • Alle mastvlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw mastvlag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. Je kiest de levertijd van jouw mastvlag zelf.
  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij jou past. Meer informatie over het aanleveren van jouw hoogformaat mastvlag bestanden.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit mastvlaggen voor locaties met veel wind.
  • De vlag wordt gemaakt van gerecyclede petflessen. Duurzaam product en je kiest ook direct voor een betere en bewuste wereld.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de mastvlag hoogformaat Eco online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.