4x textielframes in je winkelinrichting

4x textielframes in je winkelinrichting

Textielframes kun je overal voor inzetten, zo ook je winkelinrichting. We geven je 4x tips en inspiratie over textielframes in je winkelinrichting.

Textielframes in je etalage

Textielframes zijn heel geschikt om te gebruiken in je etalage. Wissel af met thema’s die op dit moment relevant zijn voor je winkel, je verwisselt namelijk ook erg eenvoudig het doek van het frame! Voor de etalage is ook goede verlichting belangrijk, om de producten goed te zien. Een textielframe met LED kan daarom ook een oplossing bieden. Door de etalage regelmatig te vernieuwen, blijf je de aandacht van klanten houden!

Textielframes als wayfinding

Bewegwijzering in een winkel is belangrijk om klanten te helpen bij het vinden van de producten die ze zoeken. Ook helpt het om de algehele winkelervaring te verbeteren. Het kan een mooie combinatie zijn van decoratie en wayfinding, waardoor klanten snel en efficiënt vinden wat ze nodig hebben.

Een goede bewegwijzering in een winkel kan ook de verkoop bevorderen door klanten te wijzen op promoties en aanbiedingen en hen te helpen nieuwe producten te ontdekken. Ga voor een speelse ronde vorm of val op met LED!

Als klanten moeite hebben om te vinden wat ze zoeken, kunnen ze gefrustreerd raken en mogelijk de winkel verlaten zonder aankoop. Door middel van een duidelijke bewegwijzering wordt de kans verkleind dat klanten verdwalen of gefrustreerd raken, en verhoogt dit de kans dat ze de winkel verlaten met een positieve ervaring en hopelijk terugkomen.

Textielframes als decoratie

Textielframes kunnen ook zeer goed als decoratie dienen. Decoratie in een winkel is belangrijk omdat het kan bijdragen aan de algehele sfeer en uitstraling van de winkel, wat kan helpen bij het aantrekken van klanten en het bevorderen van de verkoop. Visueel mooie decoratie kan ervoor zorgen dat klanten langer in de winkel willen blijven en een positieve indruk hebben van het merk of de producten die worden verkocht.

Decoratie kan ook worden gebruikt om de aandacht te vestigen op bepaalde producten of aanbiedingen, waardoor klanten worden aangemoedigd om deze te bekijken en mogelijk te kopen. Een slimme opstelling van decoratie kan bijvoorbeeld producten op een opvallende manier presenteren, of seizoensgebonden thema’s integreren om klanten aan te moedigen om te kopen.

Bovendien kan decoratie in een winkel een belangrijke rol spelen bij het creëren van een herkenbare merkidentiteit en bij het versterken van de merkwaarden en -missie. Het kan ook helpen om een bepaalde doelgroep aan te spreken en om een unieke en onderscheidende winkelervaring te bieden.

Ben je toe aan iets nieuws? Dan wissel je makkelijk het doek!

Textielframes om te informeren

Je kunt textielframes ook goed gebruiken om te informeren, bijvoorbeeld over de collectie, acties, prijzen, promoties of om een product uit te lichten. Door middel van textielframes kan deze informatie op een aantrekkelijke en gemakkelijk te begrijpen manier worden weergegeven, wat klanten kan helpen bij het nemen van aankoopbeslissingen.

Het geven van informatie middels decoratie in een winkel is belangrijk omdat het kan bijdragen aan een betere klantervaring en het verhogen van de verkoop.

Meer weten over de mogelijkheden van textielframes? Neem contact op! De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies naar wens de kleur, het formaat, enkel- of dubbelzijdig met doek en meer.