Beachflags: kies de vorm die bij je past!

Beachflags: kies de vorm die bij je past!

Wil je écht opvallen? Gebruik een beachflag! Beachflags zijn zeer veelzijdig inzetbaar en zorgen altijd voor een hoge zichtbaarheid van jouw bedrijfslogo of reclame-uiting. DVC heeft een ruim assortiment aan beachflags. Heb jij hulp nodig bij het vinden van de juiste match? Wij zetten graag alle vormen voor je op een rijtje, zodat jij een goed overzicht hebt van de mogelijkheden van DVC.

Beachflag Event

Deze opvallende krachtpatser is de klassieker onder de beachflags. Dit type beachflag is leverbaar van een formaat van 2,20 meter tot wel 5 meter hoog. Opvallen gegarandeerd dus! De Eventflag maat S met een hoogte van 2,9 meter is één van de allround favorieten van DVC; alle themabeachvlaggen zijn in deze maat te bestellen. Zo heb je met de seizoenen mee altijd een opvallende boodschap bij de deur van jouw bedrijfspand staan.

Beachflag Drop

De Beachflag Drop is trendy en heeft een zeer opvallende vorm. Door de unieke doekvorm loopt het doek helemaal door tot aan de grond, daardoor kan je de lengte van de mast optimaal benutten voor jouw reclame-uiting. De beachflag Drop is leverbaar in twee modellen, de dropflag en de beachsign. De dropflag is voornamelijk geschikt boor gebruik binnenshuis en heeft een ingebouwde rotator. De beachsign is groter, geschikt voor binnen en buiten en heeft een losse rotator nodig om mooi tot uiting te komen.

Kies de vorm die bij je past!
Kies de vorm die bij je past!

Beachflag Sign

De Beachflag Sign is de aandachttrekker van formaat en ideaal om jouw beachflag te bedrukken. Jouw bedrijfslogo of uiting is altijd duidelijk in beeld door het grote bedrukbare oppervlakte. De beachflag Sign is zeer geschikt voor langdurig buitengebruik, bijvoorbeeld bij de ingang van jouw winkel of bedrijf. Kies voor een rechte of ronde afwerking van het doek en wit of zwart elastisch kopband, helemaal passend bij jouw huisstijl.

Beachflag Flex

De beachflag Flex is de elegantste beachflag in het assortiment van DVC. Deze mast is zeer makkelijk mee te nemen naar locatie en eenvoudig te monteren. Met deze eyecatcher steel je gegarandeerd de show tijdens beurzen en events. De Flex is te bestellen in twee formaten, beide geschikt voor binnen en buiten.

Beachflag Splash

Ga je voor uniek, dan ga je voor Beachflag Splash! De beachflag Splash is exclusief te bestellen bij DVC en valt door zijn unieke vorm altijd op. De Splash is te bestellen in drie maten, tot ruim 3 meter hoog. De moderne uitstraling en het gespannen doek zorgen ervoor dat jouw bedrijfslogo of boodschap altijd mooi zichtbaar zijn. Ook leuk om te monteren aan de gevel in plaats van in een standaard voet.

Met deze eyecatcher val je gegarandeerd op!

Beachflag Max

De Beachflag Max is de flexibele variant voor gebruik binnenshuis en dus perfect voor in winkelcentra, tijdens open dagen en op de beurs. Door het handzame formaat en het eenvoudige kliksysteem is deze beachflag ook eenvoudig op te zetten en te vervoeren. Het zwarte frame zorgt voor een charmante uitstraling.

Accessoires voor jouw beachflag

Naast diverse vormen en formaten beachflags heeft DVC ook talloze verschillende voeten en montagematerialen. Zo is er altijd een bevestiging die bij jouw situatie past. Afhankelijk van de het type beachflag en de plek waar je de beachflag wil gebruiken, kies je de juiste accessoires. Bestel bijvoorbeeld een grondpin als je de beachflag buiten op een zachte ondergrond wil gebruiken of een kleurrijke vega base voor indoor gebruik.

Heb je nog vragen over het bestellen van de beachflag of de specificaties? Neem gerust contact op met ons webteam. Zij helpen je graag verder!