Een spandoek inzetten als krachtig en effectief reclamemiddel

Een spandoek inzetten als krachtig en effectief reclamemiddel

Een spandoek heeft een groot doekoppervlak en is daardoor een perfect offline communicatiemiddel. Een goed ontworpen spandoek trekt gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers. Ook voor jouw bedrijf is een spandoek een sterke aanvulling aan de outdoor signing. Wij zetten een aantal ideeën op een rijtje en inspireren je graag!

Maak gebruik van jouw offline bereik door een krachtige boodschap uit te dragen

Vergeet je offline bereik niet! Zit jouw locatie aan een doorgaande weg, dan is een spandoek dé voordelige oplossing om een boodschap aan een groot publiek te tonen. Zorg voor een opvallende opmaak en duidelijke boodschap en succes gegarandeerd! Een concreet voorbeeld is het inzetten van een spandoek in jouw personeelswervingsproces. In veel sectoren, bijvoorbeeld de horeca en recreatie of de bouw, heerst een flink personeelstekort. Openstaande vacatures opvullen kan een grote opgave zijn, vacaturewebsites staan bomvol en jouw vacature sneeuwt gauw onder. Met een sprekend spandoek trigger je voorbijgangers met jouw boodschap. Jouw potentiële nieuwe werknemer of collega is direct op de juiste plek!

Zet jouw offline bereik in voor een boodschap
Zet jouw offline bereik in voor een boodschap

(Afwijkende) openingstijden communiceren

Heb jij een winkel, horecabedrijf of showroom? Dan is het een must om jouw openingstijden duidelijk te communiceren aan de buitenwereld. Met een Spandoek Open uit ons standaard assortiment laat je in één oogopslag aan voorbijgangers zien dat voorbijgangers van harte welkom zijn in jouw vestiging. Ook voor het communiceren van speciale openingstijden, zoals koopzondag, is een spandoek een effectieve manier. Ontwerp jouw spandoek met behulp van  onze ontwerpmodule voor een spandoek die helemaal past in jouw huisstijl.

Een spandoek valt gegarandeerd op bij voorbijgangers
Een spandoek valt gegarandeerd op bij voorbijgangers

Zet een medewerker in het zonnetje

Een jubileum op het werk? Gaat er iemand met pensioen? Wat is er leuker dan iemand bedanken met een sprankelend spandoek aan de gevel van jouw bedrijf. Het is een voordelige manier om een van je medewerkers eens echt in het zonnetje te zetten. Het enige dat je nodig hebt is een leuke foto van de jubilaris in kwestie. Ga voor het standaard formaat met simpele afwerking of voor een spandoek met frame die je eenvoudig in een steigerbuis frame kan bevestigen. Via onze ontwerpmodule maak je dan heel eenvoudig een felicitatie van formaat.

Dé manier om een medewerker in het zonnetje te zetten
Dé manier om een medewerker in het zonnetje te zetten

Win-win: Bedek een hinderlijk uitzicht met een strakke artist impression

Ideaal voor bouwbedrijven: Met een PVC spandoek of bouwhekdoek verberg je gemakkelijk een bouwput en ondertussen voorzie je nieuwsgierige passanten van een strakke artist impression. Door het grote doekoppervlak is er veel ruimte voor een impressie van het eindresultaat. Wij zorgen voor een haarscherpe print met de mooiste kleuren! Zo kan jij rustig bouwen, zonder dat iemand last heeft van een vervelend uitzicht.

Met een artist impression geef je voorbijgangers een inkijk in jouw project
Met een artist impression geef je voorbijgangers een inkijk in jouw project

Enthousiast geworden van deze toepassingen? Ontwerp jouw spandoek eenvoudig online via de webshop van DVC. Liever het ontwerp uitbesteden? Dat kan bij DVC ook. Geef jouw wensen door en onze ervaren DTP’ers maken een ijzersterk ontwerp voor jou! Meer weten? Neem contact op met het webteam van DVC via het contactformulier, de chat of telefonisch via +31 (0)519 228 228. Wij helpen je graag verder!