Zet iemand in het zonnetje met deze toffe items

Zet iemand in het zonnetje met deze toffe items

Zet iemand in het zonnetje bij een verjaardag, een werkjubileum of een bruiloft! Er is altijd wel een reden voor een feest. Wil jij iemand bedanken of feliciteren? DVC heeft leuke producten om iemand écht in het zonnetje te zetten.

#1 Gevelvlag Eigen Opdruk

Met een gevelvlag met eigen opdruk zet je iemand echt in het zonnetje! Bij een verjaardag is dit een leuke aanvulling op een spandoek of pop in de tuin. Geslaagd? Wat is er toffer dan je eigen vlag uithangen? Maak zelf een design met gekke foto’s en hang de vlag maar uit! In ons assortiment themavlaggen zie je leuke voorbeelden van geslaagd- en geboortevlaggen.

#2 Vlaggenlijn

Een leuk alternatief op de traditionele vlag is een vlaggenlijn. De vlaggenlijn heb je in twee modellen; recht- en puntformaat en is circa 14 meter lang. Lever 1, 2, 3 óf zelfs 4 ontwerpen aan en versier de ruimte met een stoere en unieke vlaggenlijn. Gegarandeerd dat het er gezellig uitziet.

Vrolijk de ruimte op met een vlaggenlijn met eigen ontwerp
Vrolijk de ruimte op met een vlaggenlijn met eigen ontwerp

#3 Wimpels

Een wimpel is ontzettend leuk item als iemand geslaagd is. Wij hebben hiervoor een speciale geslaagd wimpel, die binnen een dag leverbaar is. Een wimpel is ook een leuk cadeau voor vaderdag en moederdag. Laat zien dat je om iemand geeft met een wimpel. Natuurlijk kan je ook een wimpel met eigen opdruk maken, om het moment nóg specialer te maken.

#4 Tafelvlaggetjes

Ben je op zoek naar leuke tafelaankleding voor een groot feest zoals een bruiloft? Denk dat eens aan tafelvlaggetjes. Deze vrolijke vlaggetjes zijn naar eigen ontwerp te bestellen en fleuren een feestzaal in no-time op. Ga voor de traditionele rechte vlag of kies het hippe beachflagmodel. Een leuke aankleding én je zet er iemand mee in het zonnetje. Een win-win situatie dus!

#5 Spandoek met eigen opdruk

Traditioneel, maar het blijft leuk! Een Sarah of Abraham in het zonnetje zetten met een spandoek. Heb je geen zin om met verf en permanent markers in de weer te gaan? Ontwerp dan de spandoek via onze ontwerpmodule en laat het lekker bedrukken. Voeg je eigen tekst en gekke foto’s toe en klaas is Kees. Je kan een spandoek bestellen van subtiel formaat, maar ook kiezen voor een variant van bijvoorbeeld 6 meter. Gegarandeerd dat dit spandoek opvalt.

Jouw product bestellen

Genoeg inspiratie om iemand in het zonnetje te zetten. Door de productie in Dokkum zorgen wij voor de hoogste kwaliteit en kunnen wij je product snel leveren. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.