Hup Holland Hup! De leukste oranje items voor een mooie sportzomer

Hup Holland Hup! De leukste oranje items voor een mooie sportzomer

Het (langverwachte) EK voetbal is inmiddels van start gegaan en dus kunnen we ons klaarmaken voor een mooie sportzomer! Bij DVC gaan we daarom los met de leukste oranje items. Heb jij alles al in huis om onze helden in stijl aan te moedigen? In deze blog ontdek je welke producten niet mogen ontbreken bij het bouwen van jouw eigen mini EK feestje!

Hup Holland Hup vlag

Bij een gelegenheid als het EK kan een échte EK-vlag natuurlijk niet ontbreken! Laat iedereen zien dat jij het Nederlands elftal aanmoedigt met onze opvallende Hup Holland Hup vlag! Oh, en tip gelijk ook even al je buren, zodat jullie straat straks mooi oranje kleurt!

EK deurbanner

Hoe leuk is deze oranje eyecatcher voor aan je deur? Speciaal voor het EK heeft DVC een opvallende deurbanner ontworpen met de tekst ‘Wij houden van oranje! #HupHolland. Is het geen plaatje? Hang hem buiten aan je voordeur of binnen om je woonkamer een EK boost te geven.

Deurbanner Oranje
Deurbanner Oranje
Punten scoren doe je met oranje EK-versiering van DVC!

Supporterscape

Goed supporteren doe je natuurlijk met een echte supporterscape! Hij heeft de kleuren rood, wit, blauw met in het midden een afbeelding van een leeuw. Zo wordt juichen om de gescoorde doelpunten van onze spelers pas echt een feestje! Doe hem je favoriete voetbalvriend- of vriendin ook cadeau, zodat jullie samen in stijl kunnen aanmoedigen!

Vlaggenlijn

Wat ook zeker niet mag ontbreken bij het aankleden van je huis of tuin in EK-sferen, is een feestelijke vlaggenlijn! We hebben ze in effen oranjerood-wit-blauw of oranje met een Hollandse leeuw erop. De vlaggenlijnen hebben een lengte van 12 meter, dus hiermee tover jij je tuin of balkon in een handomdraai om tot gezellige feestlocatie.