Ben jij klaar voor de coronamaatregelen?

Ben jij klaar voor de coronamaatregelen?

Er zijn nieuwe coronamaatregelen afgekondigd door de overheid. Zo is het vanaf 10 februari toegestaan om producten te bestellen en af te halen bij winkels in de detailhandel. Wij kunnen ons voorstellen dat je jouw winkel hier graag zo snel mogelijk goed op wilt inrichten! Heb je hulp nodig bij het maken van een afhaalpunt voor je winkel of het creëren van een veilige werkplek voor jouw medewerkers? Bekijk onze oplossingen in vlaggen én signing die inzetbaar zijn bij jouw bedrijf of winkel.

Creëer een duidelijk afgiftepunt voor jouw winkel met producten van DVC. Extra zichtbaarheid voor jouw bedrijf met route stickers, een pick up balie of beachvlag met je eigen logo! Standaard in ons assortiment hebben wij een ophaalpunt beachvlag en een ophaalpunt gevelvlag, om voorbijgangers te attenderen op jouw click & collect punt. Hiermee trek je gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers!

Met een afgiftebalie in jouw huisstijl zorg je voor een veilig afgiftepunt voor jouw winkel!
Met een afgiftebalie in jouw huisstijl zorg je voor een veilig afgiftepunt voor jouw winkel!

Zorg voor duidelijke communicatie

Door het inzetten van stickers met looproute of afstandsaanduiding of het gebruik van andere promotiematerialen zoals raamstickers met coronamaatregelen, zorg je ervoor dat jouw klanten en bezoekers weten we ze te wachten staat! Voorkom onduidelijkheden en zorg voor een prettige naleving van de anderhalve meter maatregelen. Ga jij voor de standaard artikelen uit ons assortiment of lever jij je eigen design aan? Wij zorgen ervoor dat het haarscherp gedrukt wordt!

Je eigen product ontwerpen?

Ook beachvlaggen zijn een goede manier om de aandacht te trekken van voorbijgangers en te laten zien dat jouw winkel of bedrijf weer open is voor afhaal. Kies ons standaard ontwerp of lever jouw ontwerp aan in de ontwerpmodule van DVC.nl. Heb jij een goed idee, maar lukt het niet om zelf te ontwerpen? Je kan altijd advies vragen aan onze DTP-specialisten. Met een spandoek, bouwhekdoek  of roll up banner haal je de juiste middelen in huis om jouw coronamaatregelen duidelijk in beeld te brengen. Wil jij opvallen met een ander uniek materiaal als reclame-oplossing en heb jij hiervoor een goed idee? Neem dan contact op met onze medewerkers voor een offerte op maat! Doordat wij de productie in eigen huis hebben, kunnen wij jouw product(en) snel leveren!

Ludiek idee: poppen van karton voor anderhalve meter handhaving
Ludiek idee: poppen van karton voor anderhalve meter handhaving

Bekijk ook eens de website van onze vestiging voor signing DVC Sign in Amsterdam. Hier vind je alle inspiratie en mogelijkheden op het gebied van signing en maatwerk. Onze collega’s van DVC Sign helpen je graag verder met het uitwerken van unieke projecten, zoals ze bijvoorbeeld al eerder deden met de anderhalve meter poppen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten helpen je graag om producten geheel naar jouw wens te bestellen. Voor vragen of advies neem je contact op via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.