3 persoonlijke cadeaus voor Moederdag!

3 persoonlijke cadeaus voor Moederdag!

Op zondag 14 mei is het Moederdag. De dag om alle zorgzame, hardwerkende, bezorgde, fanatieke en vooral allerliefste moeders eens goed in het zonnetje te zetten! Heb jij inspiratie nodig voor een persoonlijk en leuk cadeau waarmee je haar kan verassen? Ons interieurlabel STIJLDOK is hét merk voor persoonlijke cadeaus!

STIJLDOK heeft een breed aanbod aan persoonlijke cadeaus. Deze items zijn volledig te personaliseren: kies haar mooiste herinnering, jullie lievelingsfoto of bijpassende quote. Van alles is mogelijk! Lees snel verder voor uitgelichte Moederdag cadeaus én unieke kortingscode.

Tuinposter

De tuinposter is perfect om je tuin op te fleuren! Het is dé eyecatcher voor iedere schutting of buitenmuur. De tuinposter kan je helemaal naar wens samenstellen. Wat dacht je van een quote die perfect bij je moeder past, een leuke print of foto passend bij de tuin? Het is allemaal mogelijk.

Profiteer van 10% korting op tuinposters met de code MOEDERDAG2023 (geldig vanaf 1 mei t/m 14 mei 2023!)

Muurcirkel

De muurcirkel is op dit moment helemaal trendy. Het voordeel aan de muurcirkel is dat het geleverd kan worden in twee verschillende materialen. Het geschuimd PVC variant is alleen geschikt voor binnen en het aluminium variant is geschikt voor binnen en buiten! Je kan de muurcirkel ook helemaal naar wens personaliseren. Upload een leuke foto van een bijzonder moment, een mooie print of iets anders moois!

Originele deurbanner

Van al onze leuke items springt de deurbanner er wel echt uit qua originaliteit! Met de deurbanner verras je jouw moeder gegarandeerd. Je kan hem ophangen aan de deur van bijvoorbeeld je moeders slaapkamer of aan de voordeur. Er zijn 4 toffe ontwerpen om uit te kiezen. De deurbanners zijn eenvoudig te bevestigen aan de binnendeur van de woonkamer of op een buitendeur.

Naast bovenstaande drie items hebben we nog meer leuke interieuritems. Neem hier een kijkje!

Bestel het perfecte Moederdag cadeau bij STIJLDOK

Al onze items zijn van hoogwaardige kwaliteit zoals je van ons mag verwachten. Als je hulp nodig hebt bij het personaliseren van jouw Moederdag cadeau, kan je contact met ons opnemen!