Steel de show tijdens de wintermaanden

Steel de show tijdens de wintermaanden

De feestdagen staan voor de deur! Hoogste tijd om in en om jouw huis de boel gezellig aan te kleden. In de wintermaanden besteden we altijd wat extra zorg aan de aankleding in en om het huis om een sfeervolle plek te creëren. Wij geven je graag wat tips om de donkere wintermaanden sprankelend door te komen. Daarom hebben we een aantal producten op een rijtje gezet, waarmee jij deze winter zeker de show steelt!

# 1 Deurbanner - maak van jouw deur een eyecatcher!

Kleed je huis extra sfeervol aan met een deurbanner.  Hiermee maak je in een handomdraai een sfeervolle plek van een saaie witte deur binnenshuis. Zo’n groot vlak vraag erom om opgeleukt te worden in deze donkere dagen. Of hang de deurbanner op de voordeur en wens iedereen die voorbij loopt op een leuke en unieke manier prettige feestdagen. De deurbanner is exclusief te bestellen bij DVC.

Met een deurbanner om jouw voordeur maak je de feestdagen extra gezellig
Met een deurbanner om jouw voordeur maak je de feestdagen extra gezellig

# 2 Kerstboom op doek

Heb je geen ruimte in huis voor een echte kerstboom of geen zin in uitvallende naalden? Ga dan voor de “platte” variant aan de muur! Een kerstboom op doek is een leuke manier om een kamer op te vrolijken met een hippe kerstboom, zonder dat het ruimte in beslag neemt. Na de kerst ruim je de boom eenvoudig op, om hem volgend jaar vrolijk weer tevoorschijn te toveren. Kies een ontwerp uit ons assortiment of ontwerp je eigen kerstboom op doek. En voor de echte creatieveling een leuke DIY tip: plak lampjes aan de achterkant van het doek voor nóg meer sfeer.

Kerstboom op doek; uniek alternatief voor de traditionele kerstboom
Kerstboom op doek; uniek alternatief voor de traditionele kerstboom

# 3 Een kerstboom op de voordeur? Het kan!

Natuurlijk heeft niet iedereen een vlaggenmast van 6 meter in de tuin staan. Een leuk alternatief is de deurkerstboom. Hang deze Fairybell eenvoudig op aan je voordeur en zorg voor een warm welkom! Eenvoudig te monteren én energiezuinig dankzij het gebruik van led lichtjes.

# 4 Maak van je mast een kerstboom met de Fairybell

Wist je dat je je vlaggenmast https://dvc.nl/vlaggen/themavlaggen/kerst/vlaggenmast-kerstverlichting-fairybelleenvoudig kan omtoveren tot mega grote kerstboom? De Fairybell kerstverlichting geeft een schitterend effect in de mast voor je huis. En een extra voordeel: je kan de echte kerstboom lekker met rust laten en hoeft deze niet op te tuigen tussen de prikkende naalden. De Fairybell kerstverlichting met 900 leds is een echte eyecatcher in de tuin. Het innovatieve systeem is van hoge kwaliteit en zuinig in gebruik. Hiermee ben je verzekerd van een lange levensduur, waar je jaren plezier van hebt. Heb je nog geen mast in de tuin? Een mastpakket met Fairybell of een mastpakket met LedTree en plaatsing is dan ideaal voor jou, zo ben je direct in één keer klaar!

Fairybell kerstverlichting voor een 6 of 7 meter vlaggenmast
Fairybell kerstverlichting voor een 6 of 7 meter vlaggenmast

# 5 Textielframe aan de wand: een foto passend bij het seizoen

Met een foto op doek heb je altijd wat leuks aan de muur. Ga in de zomer voor die fijne strandfoto van je gezin en breng in de winter extra sfeer in huis met een mooie kerstboom. De doeken zijn gemakkelijk te vervangen doordat het doek is afgewerkt met een pees. Bekijk de handige tutorial! En extra leuk: je kan het product helemaal customizen en afstemmen op jouw wensen. Ga je voor een zwart frame of aluminium? Gebruik je één foto of maak je een mooie collage? Ga je voor een subtiel formaat van 50 bij 50 cm of plaats je de frame vanaf de grond tot het plafond? Alles is mogelijk!

# 6 Hang een kerstvlag aan de gevel

DVC heeft een leuk assortiment aan kerstvlaggen. Een leuk alternatief voor een kerstboom als je geen tuin hebt. Laat een van de drie ontwerpen vrolijk aan jouw gevel wapperen. Een unieke manier om het kerstgevoel uit te stralen.