Vlaggenlijn Hollandse Leeuw

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

Deze oranje vlaggenlijn is zeer geschikt om steden, dorpen, tuinen en huizen sfeervol aan te kleden tijdens voetbalevenementen. Perfect als aankleding voor het EK en WK voetbal. De vlaggenlijn bestaat uit 11 vlaggetjes van in totaal 6 m. Zorg voor extra sfeer in jouw (winkel)straat en koop de vlaggenlijn met Hollandse Leeuw eenvoudig online bij DVC.

Lees meer
Nog slechts enkele stuks beschikbaar! Op = op! Samenstellen en bestellen

Vlaggenlijn Hollandse leeuw voor jouw bedrijf

De vlaggenlijnen met vlaggetjes zijn ideaal voor de aankleding van winkelstraten, in winkels, huizen, tuinen en kantoren. Een vlaggenlijn hangt sierlijk boven het publiek en trekt daarmee de aandacht. Daarnaast is de vlaggenlijn geschikt voor speciale gelegenheden zoals nationale evenementen als het EK of WK voetbal. De vlaggenlijn is een mooi product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Materiaal van de vlaggenlijn rechtformaat Hollandse leeuw

Deze vlaggenlijn is gemaakt van polyethyleen. Polyethyleen is een van de meest gebruikte kunststoffen (plastic). Het materiaal is geschikt voor binnen en buiten en heeft een glanzende uitstraling.

Materiaal
Polyethyleen
Afwerking
Rondom gesneden
Onderhoud
Schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vlaggenlijn kopen bij DVC?

  • Alle vlaggenlijnen liggen in Dokkum op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenlijn snel leveren.
  • Betaalbare vlaggenlijnen tegen een scherpe prijs.

Bestel jouw vlaggenlijn direct online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.