Admiraliteitsdagen vlag Dokkum

Vanaf € 25,30 € 30,61 incl.btw

Elk jaar vinden de Admiraliteitsdagen plaats in Dokkum. Om dit evenement extra sfeer te geven is er door de organisatie een speciale Admiraliteitsvlag ontwikkeld. Dus ben je woonachtig in Dokkum of omstreken? En ben je ook helemaal fan van dit speciale event? Laat het zien en koop een mooi aandenken. Enthousiasmeer ook direct je buren en hijs allemaal een Admiraliteitsdagenvlag in top.

Lees meer
Helaas is de vlag momenteel niet online te bestellen. Haal jouw vlag bij Van Der Gang herenmode, Hema Dokkum of op zaterdag bij de speciale Admiraliteitsdagen popup store. Niet online te bestellen

Vlag en Win actie 2022

Kleurt jullie straat of buurt volledig blauw tijdens de Admiraliteitsdagen? Stuur dan een foto naar media@admiraliteitsdagen.nl en win een barbecue voor de hele straat van Slagerij Smit uit Ternaard!

Diverse formaten leverbaar

De vlag is in verschillende formaten te verkrijgen. Je kunt de Admiraliteitsvlag kopen voor aan de gevel, voor in de mast óf als bootvlaggetje.

De Admiraliteitsdagen

De Admiraliteitsdagen is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de editie van 2022 de 10e editie is! In dit weekend van 1 t/m 4 september kunnen bezoekers genieten van muziek, veel verschillende activiteiten, lekker eten en drinken en veel gezelligheid.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Kleur de straten blauw met deze mooie vlag van DVC!

  • Een prachtig aandenken aan een prachtig event!
  • De vlag is gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans voor aan de gevel of LongLife voor in de mast.
  • De vlag wordt in Dokkum gedrukt en ligt op voorraad bij de genoemde winkels. Haal jouw vlag snel op!