Opvallen met logovlaggen

Opvallen met logovlaggen

Zijn jouw bedrijfsvlaggen aan vervanging toe? Of zoek je naar een manier om je merk of bedrijfspand op te laten vallen? Wapperende vlaggen zijn bij uitstek geschikt om een merknaam onder de aandacht te brengen. Kies de vlag die bij jou past en zorg dat jouw bedrijf opvalt bij voorbijgangers! Op en top opvallen met logovlaggen.

Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende producten voor buiten én binnen. Bedrukte vlaggen vormen de belangrijkste basis van ons assortiment. En zolang de wind blijft waaien zijn vlaggen nog altijd een prachtig promotiemiddel .Vooral met meerdere vlaggenmasten naast elkaar is het repeterende effect van bedrijfsvlaggen indrukwekkend. Je vindt ze bij DVC in alle soorten en maten: voor aan de gevel, in de mast of gemaakt van gerecyclede petflessen. Voor iedere toepassing een oplossing in vlag & doek.  Laat ook zien waar je voor staat met nieuwe vlaggen voor je bedrijf!

Het effect van meerdere vlaggen op rij is indrukwekkend!
Het effect van meerdere vlaggen op rij is indrukwekkend!

Als enige echte in vlag en doek beschikken wij over uitgebreide kennis en weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw logo of huisstijl goed wordt weergegeven op een vlag. Wij printen jouw ontwerp haarscherp op de vlag en je ontvangt een 100% Nederlands product. Bestel je meerdere vlaggen tegelijk? Dan profiteer je van een aantrekkelijke staffelkorting én kun je weer een tijdje vooruit. Ontdek de mogelijkheden en vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf met logovlaggen!

Vlaggen voor je bedrijf in alle soorten en maten: je vindt ze bij DVC!

Welk vlagformaat heb je nodig?

Voor logovlaggen adviseren wij andere vlagformaten dan voor landenvlaggen. Je bedrijfsvlaggen hangen altijd buiten en hier wil je zo lang mogelijk plezier van hebben. Door een kleinere vlag te gebruiken zorg je dat de vlaggen minder snel slijten. Ons advies?

  • Logovlag 120x180cm, voor 5 meter mast;
  • Logovlag 150x225cm, voor 6 en 7 meter mast;
  • Logovlag 200x300cm, voor 8 en 9 meter mast;
  • Logovlag 225x350cm, voor 10 meter mast en hoger.

Is jouw vlaggenmast hoger dan 10 meter? Wij adviseren je graag bij de aankoop van passende en geschikte logovlaggen!

Bestel bedrijfsvlaggen nu met 10% korting!
Bestel bedrijfsvlaggen nu met 10% korting!

Heb je nog geen ontwerp beschikbaar? Onze DTP specialisten gaan graag voor je aan de slag. Voor €49,95 excl. btw werken zij jouw ideeën en wensen uit in een design. Binnen een dag ontvang je per mail een digitaal voorstel. Je leest er hier meer over of neem contact op met onze klantenservice voor alle mogelijkheden!