Een opvallend én sfeervol terras met parasols of schaduwdoeken

Een opvallend én sfeervol terras met parasols of schaduwdoeken

Het is een heerlijke zonnige dag en je hebt met je vrienden afgesproken op een drankje te gaan drinken op het terras. Waar plof jij neer? Een terras dat er gezellig en sfeervol uitziet trekt meer bezoekers. Die uitstraling maak je met een parasol en schaduwdoeken. Met deze aandachttrekkers is jouw terras van grote afstand te zien én bescherm je jouw gasten tegen de felle zon. In dit artikel geven wij je tips over hoe jij bezoekers trekt met parasols of schaduwdoeken.

Een parasol die past bij jouw uitstraling

Op een zonnige dag geef je met parasols jouw gasten een prettige plek in de schaduw. Of bescherming tegen een paar regen druppen. De grote doeken zorgen voor een sfeervol plekje en nodigen uit om te gaan zitten. We hebben parasols in verschillende vormen en formaten, gemaakt van verschillende materialen. Met parasols is alles mogelijk. Maar hoe val je nu op tussen alle andere terrassen? Kies altijd voor de vorm, het formaat en het materiaal dat bij jouw gewenste uitstraling past. Heb je een snackbar en wil je een toegankelijke uitstraling?  Dan past onze de Classic Parasol daar heel mooi bij. Door het handzame formaat kun je er gemakkelijk meerdere neerzetten en de parasol is volledig te bedrukken. Bijvoorbeeld met jouw logo en in de kleuren van jouw huisstijl. Zeker weten dat jij opvalt in de menigte. Jouw terras is zelfs van ver te herkennen.

Accessoires voor bij jouw parasol

De accessoires maken het geheel altijd af. Ook bij parasols. Voeg parasolverlichting toe en je terras is ook in de avond sfeervol. Het nodigt uit om te gaan zitten. Al helemaal wanneer je ook een kaarsje op tafel zet. Naast verlichten kun je ook verschillende voeten kiezen. Denk bij deze keuze ook altijd goed aan wat je wilt uitstralen. We hebben betonnen voeten voor het zware werk en een robuuste uitstraling, een platte stalenvoetplaat zodat je er niet over struikelt en meer.

Schaduwdoek met eigen ontwerp
Schaduwdoek met eigen ontwerp

Een schaduwdoek dat bezoekers trekt

Ook met een schaduwdoek geef je gasten een heerlijke plek in de schaduw. Je ziet ze niet zo vaak als parasols, dus je bent er zeker van dat de ogen op jouw gericht zijn. Onder het schaduwdoek is het net zo droog en gezellig als onder een parasol en de ontwerpmogelijkheden zijn oneindig. Om bezoekers te trekken is het belangrijk om met het schaduwdoek de juiste sfeer te creëren. Het is mogelijk om alleen jouw logo op het doek te drukken, het hele doek te bedrukken in jouw huisstijl of het doek te bedrukken met een ander ontwerp. Weet jij al wat je wilt uitstralen? Wij denken graag met je mee en geven een eerlijk advies.

Parasols en schaduwdoeken bestellen

De parasols en schaduwdoeken zijn van waterafstotend materiaal, hebben een hoge UV bestendigheid en zijn van de beste kwaliteit. In de webshop bestel je gemakkelijk jouw gewenste parasol of schaduwdoek. Lever een eigen ontwerp aan of laat onze specialisten een opvallend ontwerp maken. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.