Sinterklaas tips: Zorg dat de Sint jouw huis niet overslaat

Sinterklaas tips: Zorg dat de Sint jouw huis niet overslaat

Sinterklaas is weer in het land! Een spannende tijd, want wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Ben je braaf geweest of staat de Sint op het punt om je huis over te slaan? Met deze Sinterklaas tips trek je gegarandeerd de aandacht van de Sint. Zo kan hij jouw huis natuurlijk nooit overslaan. Deze producten zijn ook uitermate geschikt voor het aankleden van een winkel of showroom.

# 1 Hang de vlag uit voor de Sint

Wij hebben een leuke vlag speciaal voor de Sint ontworpen. Hang deze vlag aan de gevel en de goedheiligman kan er niet omheen! Het vrolijke en kleurrijke ontwerp zet jouw huis gegarandeerd in de kijker bij de Sint.

# 2 Wees creatief met de kleurvlag

Lekker kleuren voor de sint? Dat kan met de stoere kleurvlag. Ga aan de slag met kleurstiften en hang de unieke zelfgekleurde vlag aan de gevel. Gegarandeerd dagenlang plezier met deze vlag. En, als dat geen goede aantekening in het grote boek moet opleveren, dan weten wij het ook niet meer!

Kleur je eigen vlag voor de Sint
Kleur je eigen vlag voor de Sint

# 3 Laat de Sint weten waar je woont met de zwaaiwimpel

De Sint zwaaiwimpel is multifunctioneel; het is een vrolijk item tijdens de intocht van sinterklaas, maar als de Sint eenmaal in het land is kan je deze wimpel leuk in de vlaggenmast knopen. Zo help je de sint een handje en kan hij eenvoudig zien waar je woont. Schrijf je naam op de zwaaiwimpel, zo ziet de Sint direct waar je woont.

# 4 Fleur je huis om met een raamsticker

Raamstickers zijn helemaal hip. En terecht ook, want dit is een heel eenvoudige manier om sfeer te creëren en ergens aandacht aan te geven. We hebben twee leuke ontwerpen op onze website, waarmee je in no-time een gezellig Sinterklaasgevoel creëert. Onze herbruikbare raamstickers zijn eenvoudig te plaatsen, dat laten wij graag zien op deze handige tutorial. Op 6 december haal je de stickers eenvoudig van de raam af en berg je ze op voor volgend jaar.

Bestellen bij DVC

Deze items zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit zoals je van ons gewend bent en exclusief verkrijgbaar bij DVC. Al deze producten liggen op voorraad in Dokkum, waardoor wij een snelle levertijd hebben. Ook leuk als om cadeau te geven of als schoenverrassing voor de kinderen. Bestel eenvoudig via de website. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.