Sinterklaas kleurvlag

Vanaf € 5,65 € 6,84 incl.btw

Origineel cadeau nodig? Met deze kleurvlag kunnen jouw kinderen de vlag zelf naar hartelust versieren. Schrijf een naam op de vlag, Sinterklaas weet daarna direct het huis van de kids te vinden. Uren kleurplezier, gegarandeerd. Bestel direct via de webshop van DVC.

Lees meer

2 stuks of meer: 5% staffelkorting
5 stuks of meer: 7% staffelkorting
10 stuks of meer: 10% staffelkorting

Samenstellen en bestellen

Sinterklaas kleurvlag kopen

DVC is al jaren specialist in het maken van vlaggen. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag zoals deze Sinterklaaskleur vlag. Onze Sinterklaas kleurvlag is geschikt voor aan de gevel met een vlaggenstok. Koop de Sinterklaas kleurvlag eenvoudig online via de webshop van DVC. Een prachtig cadeau voor in de schoen. Ook leuk voor personeelsfeesten.

Sinterklaas kleurvlaggen voor de Sinterklaasintocht

De Sinterklaas kleurvlag is een leuk product om uit te hangen tijdens de Sinterklaasintocht. Omdat de vlag zelf in te kleuren is, wordt elke vlag uniek en speciaal. Tevens weet Sinterklaas eenvoudig het juiste huis te vinden.

Materiaal van de Sinterklaas kleurvlag

De Sinterklaas kleurvlaggen van de DVC worden gemaakt van het soepele vlaggendoek Poly-Glans. Het formaat 70x100 cm is geschikt voor aan de gevel. Het doek heeft een glanzende uitstraling en de zijkanten van de vlag worden hierbij traditioneel gezoomd. Gemaakt van 100% polyester.

Afwerking
Rondom gezoomd en aan 1 zijde vlaggenkoord
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Sinterklaas kleurvlag bestellen bij DVC?

  • De Sinterklaas kleurvlag is een uniek Sinterklaas cadeau.
  • Uren plezier met deze kleurvlag.
  • De Sinterklaas kleurvlag is gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans en heeft een mooie uitstraling.

Koop de Sinterklaas kleurvlag online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.