Polyester vlaggenmasten van DVC

Met een vlaggenmast hijs je gemakkelijk en op een mooie manier elke vlag. Je kunt landen vlaggen tonen bij speciale gelegenheden, of je eigen vlag hijsen. Ook bij je bedrijfspand is een vlaggenmast of baniermast een mooie toevoeging. Je draagt op opvallende wijze je boodschap of huisstijl uit en zorgt dat je altijd zichtbaar bent vanaf de weg.

Bij DVC bieden we je nu alle polyester vlaggenmasten aan tegen een korting van maar liefst 15%! En wanneer je een dergelijke mast besteldt kun je bij geselecteerde modellen ook nog een Nederlandse vlag met wimpel met een aantrekkelijke prijs mee bestellen. Zo zorg je dat je dit voorjaar weer een mooie mast hebt staan die je bedrijfspand of woning net dat beetje extra geeft!

De voordelen van een polyester vlaggenmast

Een polyester vlaggenmast is een populaire keuze voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. De mast ziet er strak uit, is conisch van vorm en licht van gewicht. Vooral het lichte materiaal is een belangrijke reden om voor een polyester mast te kiezen. Wanneer je namelijk zelf onderhoud wilt kunnen uitvoeren, is het goed mogelijk om dit zelf te doen zonder hulp van een bedrijf in te schakelen.

Ook heeft polyester een aantal voordelen op gebied van duurzaamheid. Het lichte materiaal is namelijk makkelijker te vervoeren en laat dus een kleinere footprint achter. Daarnaast heeft polyester weinig onderhoud nodig, gaat het lang mee en is het een materiaal wat goed recyclebaar is wanneer de levensduur is verstreken.

Hoe kies je de juiste mast?

Binnen ons polyester assortiment bieden we 4 verschillende mastsoorten aan. Welke het meest geschikt is voor jouw woning of bedrijfspand hangt af van je wensen, waarvoor je hem wilt gebruiken en hoeveel gemak je wilt ervaren bij het onderhouden van de mast en wisselen van vlaggen.

Vlaggenmast met kikker en koord: Deze soort mast is een gangbare variant waarmee je simpelweg de vlag hijst met een koord en deze vastzet op een kikker die op de mast bevestigd is.

Anti diefstal mast met lier en slot: Bij deze mast loopt het koord niet langs de mast, maar zit deze binnenin de mast. Hierdoor voorkom je dat het touw doorgesneden kan worden. Met een slot waar een lier op gezet kan worden kun je de vlag gemakkelijk hijsen of laten zakken. Onderaan de vlag wordt een gewicht geplaatst waardoor de vlag altijd recht blijft hangen.

Vaste banierhouder: Deze mast is geschikt voor een baniervlag omdat hier een extra stok aan de bovenkant is bevestigd die de baniervlag recht houdt. Onderaan de vlag wordt een ring met een gewicht geplaatst zodat de vlag altijd mooi gespannen blijft. Wanneer je in deze mast een vlag wilt hijsen, kun je de mast in zijn geheel naar beneden halen. Er zit geen koord in de mast waarmee je de vlag kunt hijsen.

Hijsbare banierhouder: Als je meer gemak wilt bij het vervangen van je vlag is een hijsbare banierhouder een goede optie. Bij deze mast is (in tegenstelling tot de vaste banierhouder) het mogelijk om de stok bovenaan de baniervlag te laten zakken. Deze vlag is tevens uitgerust met een anti diefstal systeem waarbij het koord door de mast zelf heenloopt. Met de lier kun je gemakkelijk de vlag laten zakken. Ook bij deze mast zit een gewicht waarmee de vlag strak gespannen blijft.

Polyester vlaggenmasten van DVC – Profiteer van 15% Korting!

Voor jouw woning of bedrijfspand wil je natuurlijk de beste promotiemiddelen. Met een vlaggenmast van DVC zorg je voor een goede basis waar je jaren plezier van hebt en alle kanten mee op kunt; of je landen vlaggen wilt hijsen of je eigen boodschap wilt communiceren.

Zorg voor zichtbaarheid:

Zichtbaarheid is de sleutel tot succes, bij DVC begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een mooie en professionele selectie vlaggenmasten en baniermasten. Maak jouw merk zichtbaar en geef je winkel, restaurant of bedrijfspand een uitnodigende en professionele look. Doe je dit in februari en maart nog, dan geniet je van een exclusieve korting!

Maak een statement:

DVC helpt jou om een statement te maken en de aandacht te trekken. Ontdek naast onze masten ook landen vlaggen, gelegenheidsvlaggen of vlaggen met je eigen boodschap. We zorgen altijd voor de beste kwaliteit, scherpe prints en diverse soorten doek waaronder ook duurzaam rPET doek, gemaakt van gerecyclede petflessen!

Exclusieve Voordelen:

  • Diverse modellen verkrijgbaar.
  • Hoogwaardige materialen en professionele uitstraling.
  • Profiteer van een exclusieve 15% korting op alle polyester vlaggenmasten

Actievoorwaarden:

  • De korting is geldig op geselecteerde producten, zichtbaar op deze pagina.
  • De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingen en prijsafspraken.
  • De korting is geldig op de mast, niet op de accessoires.
  • De actie loopt van 21 februari tot en met 31 maart 2024.

Laat de wereld zien wie je bent:

Activeer jouw zichtbaarheid en laat de wereld zien waar je voor staat. Bestel vandaag nog en profiteer van de korting op polyester vlaggen- en baniermasten!