Provinciewimpels: Vier feiten die je nog niet wist

Provinciewimpels: Vier feiten die je nog niet wist

Naast vlaggen hebben wij natuurlijk ook wimpels in ons assortiment! En niet alleen de rood-wit-blauwe en de oranje, ook de 12 provinciewimpels schitteren in ons assortiment. We vertellen je graag vier feitjes over de provinciewimpel die je nog niet wist.

#1 Nederland is uniek

De wimpel is een typisch Nederlands fenomeen. In geen ander land is dit zo gebruikelijk als in Nederland. De oorsprong van de wimpel vertellen we je graag in een artikel met alles over de wimpel.

#2 Friese trots meest verkochte provinciewimpel

Wist je dat de Friese wimpel veruit het meest besteld wordt? Zal dat komen omdat wij in Dokkum gevestigd zijn of omdat de Fries nou eenmaal extra trots is op zijn provincie en dit graag laat zien met een wimpel? Wij denken het laatste! Daarom hebben we de Friese Masttopwimpel ook standaard in het assortiment. De Friezen weten daar wel raad mee!

#3 Dé manier om je trots uit te dragen

Een wimpel is dé manier om de trots van je provincie naar buiten te dragen. Een wimpel kan dag en nacht blijven hangen en is minder gevoelig voor schade door wind. Het is een mooie en stijlvolle aanvulling aan de vlaggenmast, die anders kaal is. Daarnaast kan de wimpel blijven hangen als je de vlag hijst, ideaal!

#4 Uit voorraad leverbaar

Alle provinciewimpels zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor de levertijd kort is. De wimpels worden geproduceerd in Dokkum en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Heb je vragen, opmerkingen of een specifieke wens? Je kan altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.