Inrichten met de producten van DVC

Inrichten met de producten van DVC

Bij DVC kun je niet alleen terecht voor vlaggen: we zijn specialist in vlag én doek! De mogelijkheden met doek zijn eindeloos. Ook voor jouw bedrijf: zowel de promotie als aankleding.

Van behang tot meubels, met doek kun je alle kanten op. In deze blog: 5x tips voor de aankleding van jouw bedrijf!

#01 Textielframes

Textielframes bestaan uit een frame en doek. De afmeting, dikte en kleur van het frame kies je zelf uit. Met de juiste afmeting printen wij de mooiste ontwerpen, haarscherp op een textieldoek! Al eerder verscheen er een blog over de kracht van textielframes: ze passen namelijk ook bij jouw bedrijf! Op kantoor kun je ze bijvoorbeeld inzetten om één grote ruimte te verdelen in kleinere, maar ook verbeteren ze de akoestiek. Of natuurlijk als aankleding van jouw nu nog saaie kantoor, of kantine!

Ook in de retailsector bieden textielframes een handige oplossing. Kies voor elke afdeling, collectie of merk een mooie print. Handig: als je toe bent aan een nieuw ontwerp, hoef je alleen een nieuw doek aan te schaffen. De frames kun je hergebruiken!

#02 Meubels voor binnen

Bij DVC hebben we meerdere prestatiemeubels die je helemaal kunt personaliseren: een echte eyecatcher voor je interieur. Ga voor een hocker, strandstoel of laat je werknemers relaxen op een zitzak. Het materiaal van alle meubels is stevig en kunnen tegen een stootje. Voor de horecasector of op een kantoor of kantine goed te gebruiken als extra zitruimte in een mooi jasje.

#03 Indoor banieren

Een indoorbanier zorgt voor extra sfeer in het interieur van jouw winkel, kantoor of showroom. Ideaal om jouw merk, actie of boodschap onder de aandacht te brengen! Je kunt indoorbanieren ophangen aan het plafond of aan de wand. Ze worden met een handig ophangsysteem geleverd. Ook indoor banieren zijn heel geschikt om de ruimte aan te kleden. Zorg voor minder inkijk zoals op de eerste foto of gebruik een banier ter decoratie zoals op de laatste foto.

#04 Accessoires

Ben je toe aan verandering maar wil je geen grote aanpassingen doorvoeren? Dan zijn accessoires een goede oplossing voor je. Kleed de boel gezellig aan met kussens, of ga voor een ander item van ons interieurlabel STIJLDOK! Hier kun je posters, muurcirkels, kussens, plexiglas en nog veel meer bedrukken met een eigen ontwerp. Ideaal om een persoonlijke touch te geven aan je kantoor of wachtruimte!

#05 Stickers

Met stickers zijn de mogelijkheden eindeloos. Praktisch kun je stickers inzetten voor bewegwijzering, maar ze kunnen ook goed als aankleding dienen. Denk bijvoorbeeld aan muurstickers, vloerstickers of bestickering voor op een raam of deur.

We denken graag met je mee over onze producten in jouw inrichting. Wil je brainstormen over het inrichten met iemand van DVC of twijfel je of er iets mogelijk is? Neem gerust contact op per mail, telefoon of chat.